Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Volg Flixfilms op Facebook

De broederlijke band van drie jeugdvrienden (een sikh, een moslim en een katholiek) wordt op de proef gesteld door de vaak komische absurditeit van volwassenheid.

Als de gelaarsde kat terechtkomt in een magisch sprookjesboek, moet hij zich door wilde avonturen heen vechten, dansen en sjansen terwijl hij een uitweg zoekt.

Op de dag dat de spelers voor de NFL worden aangenomen, probeert de manager van Cleveland, Sonny Weaver, de eerste keus te krijgen met onverwachte consequenties.

Stand-upcomedian Rory Scovel spat van het podium in Atlanta, waar hij allerlei gedachten over dingen die hem voor een raadsel stellen, relaties en de ‘Thong Song’ deelt.

Het leven van de klungelige sociale outcast, Mia Thermopolis, verandert drastisch nadat ze te weten komt dat ze de troonopvolgster is van een klein Europees vorstendom.

De excentrieke rocker Ricki wil helpen wanneer het huwelijk van haar dochter stukloopt. Maar hebben haar kinderen, die van haar zijn vervreemd, hier wel behoefte aan?

Terwijl de populariteit van boxen afneemt, brengen drie vechters in verschillende fasen van hun carrière offers om hun dromen te verwezenlijken en kampioen te worden.

INFO - 18/06El Chapo

Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán.

INFO - 18/06Raees

In de jaren 80 wordt de jonge, streetwise Raees de grootste dranksmokkelaar van Gujarat. Hij probeert zijn misdadige levensstijl te compenseren door mensen te helpen.

Een voormalig footballfenomeen, zijn oudere broer en hun vader, die veehouder is, proberen samen een ranch op het platteland te runnen en met elkaar te leren leven.

In deze documentaire zien we hoe karatemeester Fumio Demura deze vechtsport populair heeft gemaakt in het westen en zelfs Hollywood heeft beïnvloed.

Deze film toont via interviews met boeren, doktoren en andere experts welk gevaar de op winst gerichte en geïndustrialiseerde voedselconsumptie vormt voor de gezondheid.

De realityserie ‘WOW!’ inspireert de Winx voor hun missie. Ze gaan op een geheime reis rond de wereld met als doel de dromen van getalenteerde kinderen waarmaken.

Hij hoest gruis en zeikt alleen nog maar stof. Bert Visscher speelt een toffe stoffe show. Kameraadschap tot onder de grond. Stoffe jongens tot het eind!