Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Volg Flixfilms op Facebook

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.

Als een Japanse middelbare scholier een mystiek notitieblok vindt, krijgt hij het vermogen om iedereen te vermoorden van wie hij de naam opschrijft.

Vanuit het perspectief van zijn buitengewoon indringende rol als Andy Kaufman praat Jim Carrey over de betekenis van het leven, werkelijkheid, identiteit en carrière.

Met behulp van haar magische speelgoedkist gaat de vrolijke Luna Petunia naar het fantasieland Amazia, waar ze avonturen beleeft en vriendschappen sluit.

Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

INFO - 19/11Mudbound

In Mississippi nemen een blanke en een zwarte familie het op tegen de harde realiteit van vooroordelen, landbouw en vriendschap in de verdeelde nadagen van WO II.

Drie rivaliserende stringers zwerven ’s nachts over straat om beelden van misdaden, branden, ongelukken en andere gebeurtenissen te filmen en verkopen aan persbureaus.

In een stadje in het Wilde Westen krijgt het pittige stadsmeisje Lucky een band met het wilde paard Spirit. Ze beleeft avonturen met haar beste vriendinnen Pru en Abigail.

Jake Armstrong en zijn vrienden veranderen plots in superwezens met ongekende krachten, waardoor ze veel verder kunnen gaan dan hun leeftijdsgenoten.

Een elite beveiligingsteam probeert het personeel te bevrijden uit het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, dat door gewapende terroristen wordt aangevallen.

Vier huisgenoten op een campus zijn net afgestudeerd. Hoewel ze verschrikkelijk tegen het ‘echte leven’ opzien, moeten ze er toch aan geloven in deze comedy.

Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een “arrested development”.

De dynamische komiek DeRay Davis stuitert over het podium met zijn rake opmerkingen over het leven, daten en hoe je je als zwarte man staande houdt in de showbusiness.

INFO - 16/11Easy A

Olive krikt haar populariteit op door te doen alsof de schoolslet is. Zij geniet van haar nieuwe status maar moet vervolgens bepalen of het allemaal de moeite waard is.