Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe afleveringen van ‘Pretty Little Liars’ exclusief bij Netflix

Datum: 12/01/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe afleveringen van ‘Pretty Little Liars’ exclusief bij Netflix

Pretty Little Liars‘Pretty Little Liars’ keert weer terug naar Netflix met de tweede helft van seizoen 5. Nieuwe afleveringen van seizoen 5B zullen vanaf 13 januari exclusief via Netflix te streamen zijn, net een week uitzending  in de Verenigde Staten.

Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn al vier seizoenen lang verwikkeld in een kat- en muisspel met de meedogenloze A, sinds de verdwijning van hun vriendin Alison. Een jaar na haar verdwijning wordt Alison dood verklaard. Tijdens haar begrafenis krijgen de vier vriendinnen voor het eerst een smsje van A met de woorden ‘I’m still here bitches, and I know everything…’. Gevuld met angst voor de onthulling van hun diepste geheimen veranderen de meiden langzamerhand in achterdochtige, angstige doch slinkse meiden die alles op alles zetten om erachter te komen wie hen het leven zuur maakt.

Opeens duikt Alison weer springlevend in Rosewood op waardoor het plot complexer wordt. Voor elke stap die de meiden dichterbij komen volgen er consequenties van A, die steeds bloederiger worden.

Oude verdachten worden uit de weg geruimd waardoor het mysterie alleen maar groter wordt. Wie gaat er over lijken om zijn of haar identiteit verborgen te houden? En zijn de vriendinnen in staat hun eigen vrienden en familie te verraden om zichzelf te beschermen?

En dan is er natuurlijk nog de vraag, wat zullen de meiden dragen in seizoen 5B. De ‘Pretty Little Liars’ worden namelijk gestyled door een van ‘s werelds meest gewilde costume designers: Mandi Line. En veel fans doen er een hoop fashioninspiratie door op.

Seizoen een t/m 5A zijn nu al bij Netflix te zien. Nieuwe afleveringen zullen vanaf 13 januari beschikbaar zijn, een week na uitzending in de VS.
Comments are closed.