Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe beelden van Hemlock Grove’s Miranda

Datum: 05/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe beelden van Hemlock Grove’s Miranda

Miranda Hemlock GroveNog een weekje wachten en seizoen 2 van de supernatural thriller ‘Hemlock Grove’ gaat in première op Netflix. Onlangs heeft Netflix de eerste promotie beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven.

Er zullen enkele nieuwe gezichten te zien zijn in het tweede seizoen van de Netflix Original-serie. Waaronder Miranda gespeeld door Madeline Brewer. Brewer is vooral bekend als Trisha van ‘Orange is the New Black’ seizoen 1. Toen haar gevraagd werd auditie te doen voor de rol van de mysterieuze Miranda, zei zij meteen ja.

Miranda is een grafische schrijver op weg naar Los Angeles om carrière te maken. Tijdens haar doortocht door het dorpje Hemlock Grove krijgt zij autopech. Miranda weet niets over het dorpje of zijn inwoners, en komt al gauw in contact met Peter Rumancek (Landon Liboiron) en Roman Godfrey (Bill Skarsgard). De twee vrienden zijn na de gebeurtenissen van seizoen 1 van elkaar ontvreemd geraakt. Maar Miranda is een frisse wind die zorgt voor een beetje plezier in de levens van de jongens. En langzaam brengt zij Peter en Roman weer in contact met elkaar.

Veel meer is er nog niet bekend over de rol van Miranda of haar relatie met Peter en Roman. Maar haar poster maakte wel heel nieuwsgierig. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten om te zien wat er zal gebeuren met de inwoners van het dorp. En om te zien wie dit seizoen van ‘Hemlock Grove’ zal overleven.

Bekijk hieronder de seizoen 2 trailer of op youtube

 
Comments are closed.