Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe beelden voor superhelden serie ‘Daredevil’ vrijgegeven

Datum: 02/01/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe beelden voor superhelden serie ‘Daredevil’ vrijgegeven

Marvel heeft onlangs twee nieuwe beelden vrijgegeven voor de aankomende superhelden serie ‘Daredevil’. De serie zal in 2015 exclusief op Netflix in première gaan. Bekijk de beelden hieronder.

daredevil-netflixHet eerste beeld toont de held van de serie, de blinde advocaat Matthew Murdock, lopend over straat met zijn blindenstok in hand. Terwijl het tweede beeld hem toont als de superheld Daredevil, die ‘s-nachts het recht in eigen neemt en de order probeert te handhaven in Hell’s Kitchen, New York City.

Dit is de tweede keer dat Marvel beelden voor de serie heeft vrijgegeven. De eerste beelden vind je hier, waarin ook Matthew Murdock en Daredevil te zien zijn.

‘Daredevil’ heeft een geweldige cast bestaande uit Charlie Cox (‘Boardwalk Empire’) als Matthew Murdock / Daredevil, Elden Henson (‘The Hunger Games: Mockingjay’) als zijn vriend Foggy Nelson, Vincent D’Onofrio (‘Law & Order’) als Wilson Fish / Kingpin and Rosario Dawson (‘Sin City’).

De serie is geproduceerd door Steven S. DeKnight (‘Spartacus’, ‘Buffy: The Vampire Slayer’), Drew Goddard (‘Cabin in the Woods’, ‘Lost’) en Jeph Loeb (‘Marvel’s Agents of SHIELD’, ‘Heroes’).

‘Daredevil’ is de eerste superhelden serie in een reeks van vijf die Netflix in samenwerking met Marvel zal ontwikkelen. De aankomende series zullen draaien om de superhelden Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage. De serie reeks wordt afgesloten met een nieuwe ‘The Deffenders’ miniserie waarin alle deze superhelden zullen samenwerken om de wereld te redden.

‘Daredevil’ zal in 2015 exclusief te streamen zijn bij Netflix.

daredevil-2-netflix

 

daredevil-1-netflix

 
Comments are closed.