Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe ‘Derek’ special vanaf 3 april

Datum: 17/03/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe ‘Derek’ special vanaf 3 april

DerekVanaf 3 april is er een nieuwe één uur durende special van de Netflix-Original comedy serie ‘Derek’ te zien bij de streamingdienst. Comedian Ricky Gervais is het creatieve brein achter de Britse comedy.

Derek Novak (Ricky Gervais) is een zachtaardige en onschuldige man die vol liefde werkt in een bejaardenhuis. Hij is dol op de bewoners en hun verhalen over vroeger. Zijn vriend en huisgenoot Kev (David Earl) is een aandoenlijke wrak die bijna altijd in het tehuis rondhangt. En Hannah (Kerry Godliman) is een slimme, gevatte en hard werkende bejaardenverzorgster die, net als Derek, altijd andere mensen op de eerste plek zet. Zij doet enorm haar best om de jonge Vicky te helpen goed werk te leveren als bejaardenverzorgster.

In de special heeft Tom (Brett Goldstein), de zwangere Hannah’s verloofde een nieuwe baan waardoor hij meer tijd met haar kan doorbrengen. Kan dit hun relatie echt doen opbloeien? Met Hannah’s naderende zwangerschap krijgt Vicky meer verantwoordelijkheden als leidinggevende in het bejaardenhuis. Maar niet alles is koek en ei. Derek is boos op Hannah nadat zij en Kevin ruzie krijgen waardoor Kevin van streek wegloopt.
Comments are closed.