Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe feature op Netflix Nederland

Datum: 07/08/2014 | 2 reacties

Netflix onlangs bekekenNetflix is nu bijna een jaar in Nederland en heeft een nieuwe feature toegevoegd. Wie onlangs in zijn ‘onlangs bekeken’ lijst heeft gekeken, heeft wellicht gezien dat deze lijst een stuk langer is dan enkele dagen geleden. Waar de lijst eerst maar de laatste tientallen gekeken films en series toonde, gaat de lijst nu helemaal terug naar het begin. Hierop staan nu dus alle films en serie die jij op Netflix hebt gekeken vanaf dat een profiel is aangemaakt.

Waarschijnlijk heb je al heel wat bekeken in het jaartje dat Netflix Nederland online is. En de kans is groot dat je niet goed kan herinneren wat je precies hebt gekeken op de service. Wil je nog iets terugzien, maar weet je de titel niet meer of wil je inzicht in hoeveel en welke series en films je hebt gekeken sinds jouw account actief is, dan is deze nieuwe feature ideaal. De ‘onlangs bekeken’ lijst wordt getoond voor de profiel waarmee je bent ingelogd. Wanneer je van profiel verandert, verandert ook de content van de lijst.

Hoewel we blij zijn met de toevoeging van deze feature hebben we wel al een nadeel gevonden. Het nadeel aan deze lijst is dat deze alles laat zien wat je hebt gekeken, ook als maar vijf minuten hebt gekeken. Mocht je dus na enkele minuten besluiten dat een bepaalde film toch niets voor jou is, staat deze permanent op je ‘bekeken’ lijst erbij. Er kan niets van de lijst gedelete worden. De lijst kan wel ‘gereset’ worden, maar alleen door een profiel volledig te verwijderen en een nieuwe aan te maken. Dit raden wij uiteraard niet aan.

Bekijk de feature en laat ons weten wat je ervan vind.
2 reacties voor Nieuwe feature op Netflix Nederland

  1. natasja - 09:27, 08-08-2014:

    Misschien ook en idee om deze te kunnen weergeven in miniatuur weergave. En films die we al gezien hebben die te kunnen wissen uit de gewone lijst. groetjes

  2. Jeroen - 23:19, 07-10-2014:

    Ik vond het erg handig, maar mis hem nu al twee dagen….;-(