Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe gezichten in ‘Orange is the New Black’

Datum: 31/10/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe gezichten in ‘Orange is the New Black’

OITNBFans van de succesvolle Netflix Original gevangenis drama-serie ‘Orange is the New Black’ wachten in spanning op het derde seizoen van de serie die in 2015 in première zal gaan bij de streamingsdienst.

Piper Kerman, de auteur van het boek waarop de serie is gebaseerd vertelde onlangs in een interview dat het nieuwe seizoen boordevol fantastische verhalen en wendingen zal zitten. Het aankomend seizoen zal meer achtergrond verhalen van andere gevangenen vertellen en er zullen nieuwe gezichten geïntroduceerd worden.

Bekroonde actrice Mary Steenburgen, bekend van serie als ‘Joan of Arcadia’, ‘Bored to Death’ en ‘Curb Your enthusiasm’ heeft via haar Twitter account bekend gemaakt dat zij zich zal aansluiten aan de cast van ‘Orange is the New Black’ in seizoen 3.

Ondertussen maakte ook actrice Marsha Stephanie Blake bekend dat zij zal spelen in het derde seizoen van de hit serie. Op meerdere foto’s op haar Instagram account is zij te zien in een penitentiair inrichtingswerkers-uniform met de naam B. Rogers erop.

 
Comments are closed.