Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe horrorfilms toegevoegd aan Netflix Nederland

Datum: 18/03/2014 | 2 reacties

Voor alle horror fans is er goed nieuws. Deze week zijn er veel nieuwe horrorfilms toegevoegd aan Netflix Nederland. Al sinds de begindagen van de filmindustrie bestaat de horrorfilm. Hoewel horror in de jaren 50 en 60 voornamelijk een B-genre was, is het dankzij grotere budgetten en betere effecten uitgegroeid tot een serieus genre. Dus doe de lichten uit en kruip onder een dekentje op de bank met een grote bak popcorn en goed gezelschap. En bereid je erop voor om lekker bang gemaakt te worden met de volgende films:

30 Days of Night30 Days of Night
In een klein plaatsje in Alaska gaat de zon onder en komt pas over 30 dagen weer op. Veel inwoners vertrekken per vliegtuig naar de bewoonde wereld tijdens deze jaarlijks terugkerende periode. Kort nadat de laatste vliegtuig is vertrokken komt een groep intelligente en woeste vampieren het dorp binnen en opent de jacht op de bewoners. En zij zijn niet van plan ook maar één overleefden achter te laten.

Day of the DeadDay of the Dead
In Colorado zet het leger een klein plaatsje af nadat een ziekte uitbreekt die massa’s mensen getroffen heeft. De besmette mensen veranderen massaal in bloeddorstige en watervlugge zombies die het virus razendsnel verspreiden. Een van de militairen, Sarah Bowman, probeert haar moeder en broertje uit het dorpje te redden. Hierbij krijgt ze hulp van haar collega’s Bud Crain en Salazar.

 


The GrudgeThe Grudge 1
Deze remake van de Japanse film Ju-on verteld het verhaal van medische student Karen Davis tijdens haar stage in Japan. Karen neemt de zorg van Emma Williams over, een oude Amerikaanse vrouw die in een lege kamer stokstijf voor zich uit staart. Terwijl Karen de vrouw verzorgt hoort zij boven vreemde geluiden. Het huis blijkt vervloekt te zijn met een bovennatuurlijke kracht. Iemand is hier gewelddadig om het leven gekomen en de kwaadaardige energie heeft het huis nooit verlaten.

The Grudge 2The Grudge 2
Karen is na de gebeurtenissen in het eerste deel in een ziekenhuis in Tokio beland met posttraumatische stressstoornis. Haar zus Aubrey vliegt naar Japan om Karen terug te brengen naar de VS. Maar voordat Aubrey haar zus mee terug kan nemen, valt zij uit het raam dood neer op de grond. De officiële lezing luidt zelfmoord, maar Aubrey geloofd dit niet en graaft in de recente verleden van haar zus. En ook zij beland in het vervloekte huis.

Saw IVSaw IV
Jigsaw en zijn protegee Amanda zijn dood. Maar tijdens de autopsie duikt er een nieuw bandje van Jigsaw op in zijn maag, en blijkt het spel nog lang niet afgelopen. Twee FBI-agenten proberen de puzzel op te lossen door door de overgebleven spullen van Jigsaw te speuren. Maar als een SWAT-lid wordt ontvoerd als onderdeel van het spel krijgt hij negentig minuten om, behalve zijn eigen leven, ook het leven van een oude vriend te redden.

Saw VSaw V
Net als de voorgaande films word er weer een groot overlevingsspel gespeeld. Dit keer door vijf vreemden in vier kamers. In dit deel van Saw komen we te weten wie de handlanger van Jigsaw is en hoe hij dat is geworden. Maar kan agent Strahm bewijzen dat Hoffman de handlanger is, voordat Hoffman erin slaagt om Strahm voor alles op te laten draaien.

 

UnknownUnknown
Vijf mannen ontwaken op de grond van een fabriek ruimte. Eén van hen is vastgebonden, één heeft een gebroken neus, één is geboeid en gwond en twee liggen op de grond, nadat een of ander gas blijkt te zijn leeggelopen waardoor geen van allen meer weten wie zij zijn. Maar al snel blijkt dat zij zich in een gijzelsituatie bevinden. Alleen wie zij de ontvoerders en wie zijn de ontvoerden?

 

Paranormal Activity 2: Tokyo NightParanormal Activity 2: Tokyo Night
Deze Japanse vervolg op de eerste film uit 2009 verteld het verhaal van de 27-jarige Japanse studente Koichi die na haar stage in San Diego, het kwaad dat Katie Featherston achtervolgde mee terug neemt naar Japan. Nadat een paar vreemde geluiden en gebeurtenissen besluit Koichi’s broertje een camera neer te zetten en de vreemde en bedreigende gebeurtenissen mee op te nemen.

 

SlitherSlither
Een soort cocon stort neer uit de ruimte in het rustige stadje Wheesly. Slijmerige wormen dringen de lichamen binnen van de bewoners en veranderen hen al gauw in zombies en andere gemuteerde monsters. Een klein groepje overlevende probeert de buitenlandse invasie te stoppen, maar dan moeten zij eerst uit het dorpje zien te ontsnappen.
2 reacties voor Nieuwe horrorfilms toegevoegd aan Netflix Nederland

  1. JL - 15:39, 20-03-2014:

    Cool! Jammer dat saw 1,2,3 niet opstaan. Meer horror please!!!!!!!

  2. Demi - 08:15, 08-10-2014:

    Hoop dat er horror films komen van dit jaar en niet die oudere