Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe Original-documentaire The Short Game

Datum: 08/11/2013 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Original-documentaire The Short Game

the short gameNetflix zal op 12 december om 12 uur ‘The Short Game’ lanceren. De documentaire, die de eerste originele documentaire die beschikbaar is op de service zal zijn, volgt acht van ‘s werelds meest competitieve golfers, allen onder de 7 jaar oud, tijdens hun training voor en deelneming aan de World Championship of Junior Golf.

“‘The Short Game’ biedt een zeer vermakelijke, gezinsvriendelijke en vreugdevolle uitkijkpunt in een unieke wereld waar de meeste mensen over fantaseren: De beste ter wereld zijn in iets. Het feit dat deze droom wordt nagestreefd door kinderen in een volwassen spel is intrigerend en inspirerend.” zegt Lisa Nishimura, Netflix VP van Originele Documentaires en Komedie. “Wij streven ernaar de beste verhalen te vertellen binnen de documentaire categorie en ‘The Short Game’ is een zeldzaam voorbeeld van een prachtig verteld en hartverwarmend verhaal die elke generatie aanspreekt.”

“Als filmmaker, hoop je dat jouw werk zoveel mogelijk mensen bereikt en dat maakt de samenwerking met Netflix zo boeiend. Zij presenteren momenteel een aantal van de meest originele en vernieuwende programmering ter wereld.” zegt directeur Josh Greenbaum. “Het idee dat mensen wereldwijd de film zullen kunnen zien is een droom die uitkomt.”

“The Short Game” is geproduceerd door Rafael Marmor, Christopher Legget en Josh Greenbaum en uitvoerend geproduceerd door Jessica Biel, Justin Timberlake, Timm Oberwelland, John Battsek en David Frankel.
Comments are closed.