Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe seizoen van populaire series toegevoegd aan Netflix

Datum: 02/08/2014 | 1 reactie

how-i-met-your-motherEr is heel veel vraag naar geweest en eindelijk zijn er nieuwe seizoenen van de populaire series ‘Sons of Anarchy’, ‘Modern Family’ en ‘How I Met Your Mother’ toegevoegd aan Netflix Nederland.

‘Sons of Anarchy’ – Seizoen 5

‘Sons of Anarchy’ richt zich op de motorclub Sons of Anarchy in het stadje Charming in Californië. De jonge vicepresident van de club, Jackson “Jax” Teller, vraagt zich steeds meer af welke richting de juiste is voor de club en hemzelf. In de serie volgen we de clubleden, en in het bijzonder Jax, die een balans probeert te vinden tussen zijn club en zijn nieuwe gezin. De serie draait al 7 seizoenen, waarvan er nu 4 te zien zijn op Netflix Nederland.

In het vijfde seizoen staat alles op zijn kop. Het conflict tussen de Niners en de SAMCRO verder groeit en neemt Jax de hamer van SAMCRO over en wordt Bobby wordt Jax’s rechterhand.

‘Modern Family’ – Seizoen 4

‘Modern Family’ is een Amerikaanse komedie serie die een mix is tussen een sitcom en een mockumentary. In de serie staan drie gezinnen uit één family centraal. De serie won al vier keer een Emmy Award en een Golden Globe voor beste komedie serie. De hoofd van de familie is Jay Pritchett die, na zijn scheiding van zijn eerste vrouw Dede, is getrouwd met de veel jongere Colombiaanse Gloria Delgado. Zij heeft al een zoontje uit een vorig huwelijk. Dan is er nog Jay’s dochter Claire, die getrouwd is met Phil Dunphy en hun drie kinderen: Haley, Alex en Luke. En Jay’s homoseksuele zoon die al jaren een relatie heeft met Cameron Tucker en samen een Vietnamees dochtertje, Lily, hebben geadopteerd. De serie geeft een hilarische en herkenbare kijk op het gezinsleven en hun onderlinge samenhang.

‘How I Met Your Mother’ – Seizoen 8

In HIMYM luisteren we naar het verhaal van Ted, dat hij aan zijn zoon en dochter verteld. Via flashbacks legt hij zijn kinderen uit hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Al zeven seizoenen lang vragen wij als kijker ons af wie de vrouw van Ted is, de oeder van zijn kinderen.

In seizoen 8 komen we weer een stapje dichter bij het antwoord. Er verandert veel in de hechte vriendengroep. Zo moeten Lily en Marshall beslissen of zij naar Italië willen verhuizen, en doet Barney zijn uiterste best om Robin weer voor zich te winnen. Maar wanneer dit niet lukt begint Barney een relatie met een collega van Robin. En Ted? Ted is nog steeds op zoek naar de ware liefde.

 
1 reactie voor Nieuwe seizoen van populaire series toegevoegd aan Netflix

  1. Diana - 06:04, 03-12-2014:

    Hallo Netflix.

    Wanneer komt seizoen 9 van How I Met Your Mother on line?

    Mvg,

    Diana