Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe seizoenen ‘Dragons’ op Netflix

Datum: 30/05/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe seizoenen ‘Dragons’ op Netflix

DragonsDeze zomer zal ‘How to Train Your Dragon 2’ na lang wachten eindelijk in de bioscoop te zien zijn. Om de kloof tussen de eerste en de tweede film te overbruggen zullen er vanaf het voorjaar van 2015 nieuwe seizoenen van Dreamworks ‘Dragons’ klaarstaan. De bekroonde tv-serie gebaseerd op het populaire ‘How to Train Your Dragon’ is doorweven met een verhaallijn en werkt in tandem met de speelfilms en de dvd-specials waardoor fans zich nog meer kunnen verdiepen in de drakentraditie. De serie verschaft kijkers met waardevolle details van het grotere verhaal met de introductie van nieuwe draken, exotische oorden en onbekende werelden.

In de speelfilm zijn Jay Baruchel en America Ferrera het voicetalent voor de vikinghelden, en ook in de tv-serie verzorgen zij de stemmen van Hikkie en Astrid (originele Engelse versie). Ook Christopher Mintz-Plasse en TJ Miller hervatten hun rollen als Fishlegs en Tuffnut.

Netflix wordt de uitvoerende producent van alle nieuwe seizoenen. “Wij zijn zeer verheugd over het feit dat we ‘Dragons’ kunnen toevoegen aan ons groeiende repertoire van Original-series voor kinderen,” zei Cindy Holland, Netflix Vice-President van Original Content. De nieuwe seizoenen (3 en 4) zullen uit 26 afleveringen bestaan die gespreid beschikbaar zullen worden. De eerdere 2 seizoenen zullen helaas niet op Netflix worden toegevoegd.

 

 
Comments are closed.