Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe serie van de makers van ‘30 Rock’ komt naar Netflix

Datum: 04/12/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe serie van de makers van ‘30 Rock’ komt naar Netflix

Tina FeyNetflix heeft de exclusieve rechten verkregen voor de nieuwe komedie serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ van de makers Tina Fey en Robert Carlock (30 Rock). De serie zal in maart 2015 in première gaan.

Oorspronkelijk was de serie besteld door het Amerikaanse televisie station NBC, maar aangezien zij geen ruimte konden maken voor de serie in hun planning, heeft Netflix de rechten overgenomen. In eerste instantie was er een seizoen besteld bestaande uit 13 afleveringen, maar Netflix heeft direct een tweede seizoen van 13 afleveringen besteld.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ volgt Kimmy (Ellie Kemper), die wordt gered uit een cult, samen met drie andere vrouwen. Kimmy verhuist naar New York om een nieuw leven op te bouwen, maar het blijkt niet zo makkelijk zich aan te passen na 15 jaar gevangenschap. Zij huurt een kamer bij de Broadway Star en gaat aan de slag als nanny. Maar Kimmy kan maar lastig wennen aan het materialistisch leven en werpt zich vol optimisme in allerlei avonturen.

De serie is geschreven en geproduceerd door Tina Fey en Robert Carlock. Zij zijn vooral bekend als makers van de award winnende komedie serie ‘30 Rock’.

De eerste 13 afleveringen van ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ zal in maart 2015 in première gaan.

 
Comments are closed.