Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe trailer ‘Orange is the New Black’ seizoen 3

Datum: 10/04/2015 | 2 reacties

OITNBS3_13JUNE14_WHILDEN_D1250.NEFNetflix heeft de nieuwe trailer gedeeld voor het derde seizoen van ‘Orange is the New Black’. En hierbij hebben ze ook direct meer informatie vrij gegeven over wat wij kunnen verwachten in het nieuwe seizoen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Ruby Rose zich zou toevoegen aan de cast. Nu blijkt dat Alex zal terugkeren naar Lichtenfeld om zich weer te voegen bij de excentrieke groep medegevangen bestaande uit onder andere Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussy, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo en Pennsatucky. De nieuwe gevangene Stella (Ruby Rose) sluit zich bij dit gezelschap aan, met alle gevolgen van dien.

Seizoen 1 en 2 zijn nu al beschikbaar op Netflix.

Bekijk de trailer voor seizoen 3 hier.
2 reacties voor Nieuwe trailer ‘Orange is the New Black’ seizoen 3

  1. Marja Coenradi - 22:56, 10-04-2015:

    Ik vind dit een steengoede serie en vond het heel jammer dat het stopte,ik zit dan ook met smart te wachten op seizoen 3 en hoop dat het net zo goed zal zijn als de andere 2 seizoenen.

  2. Netflix kondigt vierde seizoen ‘Orange is the New Black’ aan | Flixfilms - 20:14, 16-04-2015:

    […] trailer beschikbaar is voor het aankomende derde seizoen van de populaire Netflix-Original serie ‘Orange is the New Black’. En nu heeft Netflix meer goed nieuws voor de fans van de veelgeprezen comedyserie. Nog voordat het […]