Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe trailer voor drugs serie ‘Narcos’

Datum: 16/07/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe trailer voor drugs serie ‘Narcos’

pablo-escobar-narcosEr is een nieuwe trailer beschikbaar over de nieuwe Netflix Original serie ‘Narcos’. Narcos geeft inzicht in de wereld van drugs in een tijd waarin cocaine een betaalmiddel was en het verschil tussen goed en kwaad verwaarloosbaar. Alle tien afleveringen van de serie zullen exclusief op Netflix in première gaan op 28 augustus.

‘Narcos’ verteld het waargebeurde verhaal van de brute en bloederige strijd tussen de beruchte drugsbarons en de politie eind jaren 80 en over hoe cocaïne een groot probleem vormde in de Verenigde Staten en Europa. De series duistere en gedetailleerde vertelling neemt de kijker mee in een complexe wereld van strijdende krachten – politie, politicus, militairen en burgers – in een poging om de cocaine onder hun controle te krijgen, een van ‘s-werelds meest waardevolle exportproducten.

De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en echte personages zoals DEA agent Steve Murphy en de beruchte drugsbaron Pablo Escobar.

In de serie heeft een internationale cast bestaande uit onder andere de Braziliaanse Wagner Moura (‘Elysium’) en André Mattos (‘Elite Squad), de Chileense Pedro Pascal (‘Game of Thrones’), de Colombiaanse Juan Pablo Raba (‘El corazón del Océano) en Manolo Cardona (‘Covert Affairs’), de Britse Joanna Christie (‘Once’), de Mexicaanse Stephanie Sigman (‘Spectre’) en Ana de la Reguera (‘Nacho libre’) en de Puerto Ricaanse Luis Guzman (‘Boogie Nights’).

Alle afleveringen van ‘Narcos’ gaan op vrijdag 28 augustus exclusief op Netflix in première.

Bekijk de trailer hier.
Comments are closed.