Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwe update voor Netflix app op Apple TV

Datum: 22/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe update voor Netflix app op Apple TV

Netflix Apple TV updateMisschien heb je als Apple TV gebruiker de hele fijne update al gezien. De App voor Netflix is bijgewerkt, zodat de functie ‘volgende aflevering’ is toegevoegd. Met deze functie word de volgende aflevering automatisch afgespeeld, elke seconde na het einde van de huidige. Hierdoor is het niet meer nodig om na elke aflevering de afstandsbediening te pakken.

Deze functie is langverwacht onder Apple TV gebruikers. Op andere mediaspelers, zoals laptop, iPhone en iPad, was deze functie al langere tijd beschikbaar. Op Apple TV werkt deze functie nu hetzelfde als op op het web. Deze functie is er vooral om ‘binge-viewing’ te stimuleren.

Apple TV zal automatisch bijwerken, waarna je gebruikt kunt maken van deze functie. Is de update nog niet doorgevoerd, en kun je niet wachten om deze functie te gebruiken kun je zelf de update op het apparaat installeren via instellingen.

Wereldwijd zijn er meer dan 20 miljoen stuks van Apple’s mediaspeler verkocht. Hoeveel van deze apparaten gebruik maken van Netflix is echter niet bekend.

 
Comments are closed.