Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nieuwste Netflix-Original Baz Luhrmann’s muzikale ‘The Get Down’

Datum: 10/02/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwste Netflix-Original Baz Luhrmann’s muzikale ‘The Get Down’

Baz LuhrmannBaz Luhrmann, de visionaire regisseur van films als ‘Moulin Rouge’, ‘The Great Gatsby’ en ‘Romeo + Juliet’, heeft een nieuwe Netflix-Original serie gecreerd voor de streamingdienst. De serie ‘The Get Down’ zal bestaan uit dertien afleveringen van een uur en zal vanaf 2016 exclusief te zijn bij Netflix.

‘The Get Down’ van Sony Pictures Television verteld het verhaal van een groep jongeren in South Bronx, New York in de jaren ‘70, die niets en niemand hebben behalve elkaar. De stad is verslagen, geweldadig en bijna blut. En aan de rand van de afgrond ontstonden hiphop, punk en disco. Het is een verhaal van loyaliteit, liefde, verraad en de transformatie van New York. Studio 54, de muziekclub CBGB, de zojuist gebouwde glazen torens van de World Trade Center, het verhaal van ‘The Get Down’ speelt zich af van the Bronx tot SoHo.

‘The Get Down’ zal Luhrmann’s eerste muzikale drama zijn sinds de wereldwijde hit ‘Moulin Rouge’. Luhrmann zal de eerste twee afleveringen en de season final regiseren en zal dienen als executive producer. De kostuum en productie design zal worden gedaan door de Academy-Award winnende Catherine Martin, die eerder ook samenwerkte met Luhrmann aan ‘The Great Gatsby’ en ‘Moulin Rouge’. Tevens zal zijn dienen als exectutive producer, samen met Paul Watters (‘Australia’), Thomas Kelly (‘Copper’), Stephen Adley Guirgis (‘Motherf***er With the Hat’), Shawn Ryan (“The Shield’) en Marney Hochman (‘Terriers’).

Bekijk de teaser voor ‘The Get Down’ hier.
Comments are closed.