Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nog 1 maand tot het slotseizoen van ‘The Killing’

Datum: 02/07/2014 | 1 reactie

The Killing S4Fans van de serie ‘The Killing’ zullen binnenkort kunnen genieten van het laatste en afsluitende seizoen van de serie. Na de tweede annulering van de serie door AMC in 2013 pakte Netflix de serie op. Na het tweede seizoen werd de serie ook geannuleerd door de kabelaar, maar pakte deze na vele protesten van fans weer op voor een derde seizoen. De laatste zes afleveringen zullen vanaf 1 augustus beschikbaar zijn op de service, in alle regio’s.

Dit laatste seizoen zal de regisseurs Sarah Linden en Stephen Holder volgen tijdens hun onderzoek naar de moord op een familie. Dit brengt hen bij een militaire school voor jongens aan de rand van Seattle. Linden richt zich bijna direct op het schoolhoofd, de nemesis van het seizoen.

Omdat de serie op Netflix zal streamen en er geen reclame pauzes zijn, zullen de afleveringen 55-59 minuten beslaan in plaats van de gebruikelijke 43 minuten.

 
1 reactie voor Nog 1 maand tot het slotseizoen van ‘The Killing’

  1. Katherine - 20:21, 04-03-2015:

    very initially “咁都唔使咒罵人地全家喺 豬 啫 當事人喺唔著 但罵嗮人地全家 無需要呀 ” 無風起浪? I am/ was very diioppasnted that my friend BBF who 罵嗮人地全家 無需要呀 that was totally unnecessary at all! Humbly yoursthe inner space