Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Nog meer Pokémon op Netflix

Datum: 03/06/2014 | 2 reacties

PokémonMisschien heb je het al gemerkt. Afgelopen zondag is er een nieuw seizoen van ‘Pokémon: Black & White’ en ‘Pokémon de film: Kyurem vs het Zwaard der Gerechtigheid’ toegevoegd aan Netflix Nederland.

Het veertiende seizoen van de populaire anime serie volgt Ash als hij met zijn overgebleven gym badges de volgende Gym Battle in gaat. In deze nieuwe afleveringen ontmoeten Ash en Pikachu weer tientallen nieuwe Pokémon, zowel nieuwe vrienden als vijanden. Samen gaan zij de ultieme strijd aan met de Champion Master van Unova, Alder.

In Pokémon de film: Kyurem vs het Zwaard der Gerechtigheid ontmoeten Ash en Pikachu de gewonde Pokémon Keldeo tijdens een treinreis. Zij besluiten de gewonde Pokémon te redden wanneer de trein wordt aangevallen door Kyurem, de Boundary Pokémon. Keldeo verteld hen van zijn missie om zijn vrienden, de Zwaarden der Gerechtigheid, te redden uit de ijzige klauwen van Kyurem. Wanneer Kyurem verandert in Black Kyurem of White Kyurem om meer krachten te vergaren, ziet het er somber uit. Maar Ash en de rest helpen Keldeo om de echte kracht van het zwaard te ontdekken.

 
2 reacties voor Nog meer Pokémon op Netflix

 1. Richard - 19:35, 03-11-2014:

  hallo

  wanneer komt er meer pokemon
  series op netflix ?

  mvg richard

 2. dl - 13:00, 22-01-2015:

  Hoe neer komen er nog meer seizoen van pokemon er op