Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Ontmoet de cast van ‘Marco Polo’

Datum: 20/11/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Ontmoet de cast van ‘Marco Polo’

Vanaf 12 december zal de nieuwe Netflix Original-serie ‘Marco Polo’ te zien zijn bij Netflix. En hier kun je vast kennis maken met de verschillende personages en de acteurs die hen spelen.

Lorenzo RichelmyLorenzo Richelmy speelt de hoofdrol (Marco Polo) en is een Italiaanse acteur die is begonnen in theater. In Italië is hij vooral bekend is van de films ‘Fat Cat’, ‘Sotto una buona stella’ en ‘La terra e il vento’. ‘Marco Polo’ is Richelmy’s eerste grote Engelstalige rol.

 

 

Benedict Wong KABenedict Wong speelt Kublai Khan. Hij neemt Marco Polo onder zijn hoede gedurende zijn heerschappij. Wong is een Britse acteur uit Manchester en vooral bekend van ‘Prometheus’, ‘Moon’ en ‘Sunshine’.

 

 

Zhu Zhu KA

Zhu Zhu speelt ‘The Blue Princess’ die gevangen zit in een verboden romance met Marco Polo genaamd Kokachin. Zij heeft een achtergrond als host bij MTV, zangeres en actrice.

 

 

Olivia Cheng KAOlivia Cheng speelt Mei Lin, een koninklijke bijvrouw in de Song dynastie en de zus van Jia Sidao. Cheng heeft rollen gehad in series als ‘Fringe’, ‘Flashpoint’, ‘Arrow’ en ‘Supernatural’.

 

 

Tom Wu KATom Wu speelt Hundred Eyes, de blinde martial arts trainer van Marco Polo. Wu is geboren in Hong Kong maar groeide op in de Londense Chinatown. Op tien-jarige leeftijd begon Wu met het beoefenen van martial arts zoals Hung Gar, Karate en Wing Chun. Wu is vooral bekend van zijn werk aan ‘Batman Begins’, ‘Skyfall’ en ‘RED 2’.

 

 

Joan Chen KAJoan Chen speelt Empress Chabi, Kablai Khan’s wilskrachtige vrouw. Chen is een Chinese actrice vooral bekend van haar rol in ‘Xiao Hua’. In China wordt zij de Elizabeth Taylor van China genoemd, omdat zij uitgroeide tot een ster in haar tiener jaren.

 

 

Uli Latukefu KAUli Latukefu speelt Byamba, een Mongolische krijger en een van Kublai Khan’s zonen uit zijn relatie met een bijvrouw. Latukefu is vooral bekend voor zijn rollen in ‘Jonah from Tonga’, ‘Devil’s Playground’ en ‘Raker’.

 

 

Remy Hii KARemy Hii speelt Prince Jingim, Kublai Khan’s zoon. Hii is een Australische acteur vooral bekend van ‘Neighbours’, ‘Treading Water’ en ‘Kiss’.

 

 

Chin Han KAChin Han speelt Jia Sidao, een invloedrijke kanselier in het hof van Song. Geboren in Singapore begon Han als tiener aan de weg te timmeren als acteur in theater, tv en film. Han is te zien in o.a. ‘The Dark Knight’ en ‘Captain America: The winter Soldier’.

 

 

Benieuwd naar deze spannende serie. Tune in vanaf 12 december.
Comments are closed.