Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Ontmoet de cast van ‘Marvel’s A.K.A. Jessica Jones’

Datum: 12/02/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Ontmoet de cast van ‘Marvel’s A.K.A. Jessica Jones’

Jessica Jones Cast 4De aankomende Netflix-Original superhelden serie ‘Marvel’s A.K.A. Jessica Jones’, in samenwerking met Marvel heeft meerdere namen bekendgemaakt van acteurs die zullen bijdragen aan de serie.

Carrie-Anne Moss is toegevoegd aan de cast in nog onbekende rol. Moss is vooral bekend van haar rol als Trinity in ‘The Matrix Triology’ en als Natalie in de Oscar-genomineerde ‘Memento’, geregisseerd door Christopher Nolan.

Zoals eerder bericht zal Krysten Ritter de hoofdrol van superheldin Jessica Jones spelen, de Schotse acteur David Tennant (Doctor Who) zal de schurk Dr. Zebediah Killgrave spelen en zal Mike Colter (Salt) de rol van de superheld Luke Cage spelen. Ook Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformed) is geassocieerd met de serie.

‘Marvel’s A.K.A. Jessica Jones’ volgt Jessica Jones. Na een auto-ongeluk met een militaire konvooi die radioactief materiaal vervoert krijgt Jessica superkrachten. Ze is supersterk, gelimiteerd onkwetsbaar en kan vliegen. Haar superhelden carrière duurt echter niet lang. Als voormalig superheld probeert Jessica haar leven weer op te bouwen als detective waarbij ze op zoek gaat naar mensen met bijzondere krachten.

De serie is geschreven en geproduceerd door Melissa Rosenberg (Twilight Saga). In totaal zullen er dertien afleveringen verschijnen van een uur.

Het is nog onbekend wanneer ‘Marvel’s A.K.A. Jessica Jones’ zal verschijnen. Hoewel er eerder werd gesuggereerd dat de serie nog in 2015 zou verschijnen, lijkt het plan nu te liggen om na ‘Mervel’s Daredevil’ ieder jaar een serie te laten verschijnen. Na ‘Daredevil’ en ‘Jessica Jones’ zullen de serie ‘Iron Fist’ en ‘Luke Cage’ verschijnen. Uiteindelijk zullen deze vier Netflix-serie samen komen in ‘The Defenders’.

 
Comments are closed.