Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Orange is the New Black seizoen 3 komt in juni naar Netflix

Datum: 03/03/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Orange is the New Black seizoen 3 komt in juni naar Netflix

OITNBNetflix heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de populaire serie ‘Orange is the New Black’ op 12 juni in première zal gaan bij de streamingdienst. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen die allen tegelijkertijd beschikbaar zullen worden gemaakt.

‘Orange is the New Black’ is een van de meest populaire series van streamingdienst Netflix. Eerder is zelfs gesuggereerd dat meer mensen ‘Orange is the New Black’ hebben gekeken dan ‘House of Cards’. Hierdoor heeft Netflix grote verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

Er is nog niet bekendgemaakt waar seizoen 3 over zal gaan. Wel weten we dat acteur Jason Biggs, die Piper’s ex-man Larry Bloom speelt, niet te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Echter, er zijn meerdere nieuwe acteurs aangekondigd waaronder Mary Steenburgen (‘Step Brothers’) en Blair Brown (‘Fringe’).

De serie ‘Orange is the New Black’ is gebaseerd op de waargebeurde ervaringen van Piper Kerman, die in 1998 werd aangeklaagd voor witwassen en drugs smokkelen. Zij heeft hiervoor 15 maanden in een Amerikaanse vrouwengevangenis gezeten.

Vorig jaar mei kondigde Netflix al aan dat er een nieuw seizoen van de serie zal komen, dus vele hopen dat de streamingdienst dit jaar een vierde seizoen van ‘Orange is the New Black’ zal aankondigen.

Bekijk ‘Orange is the New Black’ seizoen 3 op Netflix vanaf 12 juni.

 
Comments are closed.