Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘Orange is the New Black’ valt in de prijzen

Datum: 03/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor ‘Orange is the New Black’ valt in de prijzen

Orange is the New BlackDe serie gebaseerd op de autobiografie van Piper Kermin heeft tijdens de 4de Critic’s Choice Television Awards drie prijzen in de wacht gesleept. In totaal kreeg de serie 4 nominaties. De jaarlijkse award show, gepresenteerd door de Broadcast Television Journalists Association (BTJA), werd gehost door komedie acteur Cedric the Entertainer.

De serie gaat over een groep vrouwen in een vrouwengevangenis en volgt Piper Chapman tijdens haar vijftien maanden gevangenisstraf voor drugstransport voor haar voormalige vriendin. Het leven in de gevangenis is heel anders dan Piper dacht dat het zou zijn, en dit zorgt voor vele dramatische en komische situaties.

Op de Television Awards werd de serie bekroond in de categorie Beste Komedieserie. Daarnaast won Uzo Aduba (Suzanne ‘Crazy Eyes’ Warren) voor Beste Gastrol en Kate Mulgrew (Red) voor Beste Vrouwelijke Bijrol en kreeg Laverne Cox (Sophia Burset) een nominatie voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

De serie is een publieks favoriet en is momenteel bezig met het tweede seizoen. Een derde seizoen zal volgend jaar juni verschijnen en er gaan al geruchten over een mogelijk vierde seizoen.

 
Comments are closed.