Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Première datum ‘Marvel’s Daredevil’ bekend

Datum: 27/01/2015 | 1 reactie

DaredevilNog even wachten en het eerste seizoen van de Netflix-Original ‘Marvel’s Daredevil’ gaat van start. Op 10 april 2015 zullen de dertien afleveringen van een uur worden toegevoegd in alle regio’s waar Netflix beschikbaar is.

Wanneer Matt Murdock (Charlie Cox) als klein jongetje blind raakt, ontwikkelen zijn overige zintuigen zich heel sterk. Jaren later werkt hij overdag als advocaat, maar ‘s-nachts vecht hij tegen het kwaad in Hell’s Kitchen, New York City als de super held Daredevil.

‘Marve’s Daredevil’ zal de eerste serie zijn in een reeks van vier superhelden-avonturen series die Marvel in samenwerking met Netflix zal maken. Deze vier series over de superhelden Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage vormen de aanloop naar ‘Marvel’s The Defenders’, waarin de vier superhelden hun krachten zullen bundelen.

‘Marvel’s Daredevil’ is een authentiek, spannend en gewaagde actie drama serie waarin we kennis maken met Matt Murdock en Daredevil, één van de meest bekende ‘straat-superhelden’ van Marvel.

De serie zal een geweldige cast hebben met Charlie Cox in de rol van Matt Murdock / Daredevil, Vincent D’Onofrio als Wilson Fisk, Rosario Dawson als Claire Temple, Deborah Ann Woll als Karen Page, Elden Henson als Foggy Nelson, Vondie Curtis Hall als Ben Ulrich, Scott Glenn als Stick, Ayelet Zurer als Vanessa Marianna, Bob Gunton als Leland Owlsey en Toby Leonard Moore als Wesley.

Bekijk de teaser trailer hier.

 
1 reactie voor Première datum ‘Marvel’s Daredevil’ bekend

  1. Première datums aankomende Netflix-Original series en films | Flixfilms - 19:31, 31-01-2015:

    […] Marvel’s Daredevil […]