Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Pretty Little Liars keert terug

Datum: 19/11/2014 | 4 reacties

De afgelopen weken hebben wij vaak de vraag gekregen wanneer het tweede deel van seizoen vijf van ‘Pretty Little Liars’ beschikbaar zal zijn bij Netflix. En we hebben eindelijk een antwoord voor jullie. Vanaf 13 januari zal er weer iedere week een nieuwe afleveringen van de Amerikaanse hitserie te zien zijn bij Netflix Nederland, slechts een week na de uitzending in de VS.

Al vijf seizoenen lang houden de leugens en intriges van de vriendinnen Aria, Emily, Hanna, Spencer en Alison de kijker stevig in hun gemanicuurde greep. Het kat- en muisspel waarin de vriendinnen in verwikkeld zijn met ‘A’ wordt nog meedogenlozer.

PLL 2‘Pretty Little Liars’ volgt het leven van een groepje populaire vriendinnen na de mysterieuze verdwijning van hun ‘leider’ Alison. Een jaar na haar verdwijning wordt Alison dood verklaard. Op de dag van de begrafenis verandert het leven van Aria, Emily, Hanna en Spencer nadat zij alle vier een verontrustend bericht ontvangen van een anonieme afzender. Gedreven door angst voor de onthulling van hun diepste geheimen en leugens veranderen ze in achterdochtige, slinkse meiden die alles op alles zetten om erachter te komen wie ‘A’ is. En de dag dat Alison opeens weer springlevend in Rosewood opduikt wordt het plot nog complexer.

In deel twee van het vijfde seizoen zullen we weer met de meiden op zoek gaan naar antwoorden. Wie gaat er over lijken om zijn of haar identiteit verborgen te houden? Welke intriges worden aan het licht gebracht? En zullen de vriendinnen in staat zijn om hun eigen vrienden en familie te verraden om zichzelf te beschermen?

Seizoen één t/m de eerste helft van seizoen vijf zijn nu al te zien bij Netflix. Nieuwe afleveringen zijn vanaf 13 januari beschikbaar, één week na uitzending in de VS.

PLL 3

PLL 4

PLL

PLL 5

 

 

 

 
4 reacties voor Pretty Little Liars keert terug

 1. chriz - 21:01, 19-11-2014:

  Leuke serie.
  Al had ik gedacht dat het weer in december begon

 2. G - 21:05, 19-11-2014:

  In Amerika word 9 december al een nieuwe aflevering uitgezonden, dus het is niet een week later maar ongeveer een maand later.. (:

 3. H. - 00:03, 20-11-2014:

  De aflevering die op 9 december wordt uitgezonden is de kerst special. Logisch dat die niet in januari op tv komt dus 😉

 4. femi - 22:29, 25-11-2014:

  De kerstspeciak of de halloween special staat op 16dec online’! Staat op netflix zelf…