Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘Pretty Little Liars’ seizoen 5 tot nu toe

Datum: 18/07/2014 | 2 reacties

Pretty Little LiarsTot nu toe staan er vijf afleveringen van het vijfde seizoen van ‘Pretty Little Liars’ online. Voor de fans van de serie lijkt het elke week weer een lange wacht tot de volgende aflevering. Maar hoe gaat het tot nu toe met de vriendinnen?

Aflevering 1 – Escape from New York
In de seizoensopener zien we hoe een gewonde Ezra na de schietpartij in New York naar het ziekenhuis wordt gebracht. De meiden realiseren zich dat Ezra’s kennis over de ware identiteit van -A- hem in nog groter gevaar brengt. Aria gaat mee naar het ziekenhuis om over hem te waken. In de tussentijd proberen Alison en de andere meiden -A- in een val te lokken. Maar zijn geschokt door wie ze vangen.

Aflevering 2 – Whirly Girly
Alison is met de meiden teruggekeerd naar Rosewood, maar wantrouwt haar familie. Haar moeder is nog steeds vermist en haar broer bewaard geheimen. Aria kan de gebeurtenissen van New York moeilijk van zich af zetten en de andere meiden proberen zich aan te passen aan de nieuwe situatie. En wanneer zij weer berichtjes van -A- ontvangen nemen de onzekerheid en de leugens toe.

Aflevering 3 – Surfing the Aftershocks
Alison heeft weer een web aan leugens gesponnen waar de meiden zich in proberen te manoeuvreren. Maar met de vele vragen die de meiden krijgen blijkt dit een lastige opgave. Ondertussen heeft Alison moeite met de dood van haar moeder en proberen Spencer en Emily erachter te komen wat Jason geheim houdt.

Aflevering 4 – Thrown from the Ride
Nu dat Alison terug is in Rosewood probeert zij weer de leiding te nemen over de groep meiden. Maar de meiden zij niet even gewillig als vroeger om haar blindelings te volgen. Op school krijgen de meiden iets meer aandacht dan zij zouden willen en wanneer het gerucht gaat dat Alison terug naar school zal keren, is niet iedereen daar blij mee.

Aflevering 5 – Miss Me x 100
Het is Alison’s eerste dag terug op Rosewood High. Maar de meiden lijken hier nog niet helemaal klaar voor. Alison probeert de schade die zij jaren geleden heeft aangericht te herstellen. Maar Mona en haar volgelingen nemen geen genoegen met excuses. Tijdens deze 100ste aflevering zien wij ook oude bekende terug.

Nog een paar nachtjes slapen en we kunnen weer genieten van een nieuwe aflevering van ‘Pretty Little Liars’.
Heb je een voorproefje nodig? Bekijk de trailer hier.

 
2 reacties voor ‘Pretty Little Liars’ seizoen 5 tot nu toe

  1. femi - 10:27, 25-08-2014:

    Wanneer komen er meer afl van pll op netflix?? Op seizoen 6 en 7 moete n we helaas nog ff wachten!!

  2. angelique - 18:32, 23-09-2014:

    Ik ben ook aan het wachten op meer afleveringen.
    Wanneer komen die?