Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Ridiculous 6 eerste Adam Sandler film voor Netflix

Datum: 01/02/2015 | 1 reactie

Ridiculous 6In oktober 2014 liet streamingdienst Netflix weten dat zij een exclusieve contract zijn aangegaan met de populaire komiek Adam Sandler. De acteur zal vier films produceren die exclusief op Netflix beschikbaar zullen zijn. Toentertijd was er nog geen verder informatie over de films beschikbaar, maar nu is bekend gemaakt dat de eerste film een western parodie zal zijn, genaamd ‘Ridiculous 6’.

Adam Sandler zal zelf te zien zijn in ‘Ridiculous 6 samen met enkele van zijn vrienden uit de filmindustrie, zoals Nick Nolte, Steve Buscemi, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo en Vanilla Ice.

Waar de film precies over zal gaan is nog niet bekend, maar vermoedelijk zal het verhaal gaan over een wees (Adam Sandler) die wordt opgevoed door indianen. De titel van de film refereert naar westerns zoals ‘The Magnificent Seven’ en de aankomende ‘The Hateful Eight’ van Quentin Tarantino.

‘Ridiculous 6’ was oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures en Paramount, maar nadat Adam Sandler de samenwerking met Netflix aanging, ging de film naar Netflix. ‘Ridiculous 6’ wordt geregisseerd door Frank Coraci, die eerder Adam Sandler films heeft geregisseerd, zoals ‘The Wedding Singer’, ‘The Waterboy’ en ‘Click’.

Wanneer ‘Ridiculous 6’ in première zal gaan is nog niet bekend.

 
1 reactie voor Ridiculous 6 eerste Adam Sandler film voor Netflix

  1. Netflix produceert ‘Jadotville’ met Jamie Dornan in hoofdrol | Flixfilms - 21:04, 16-02-2015:

    […] content manager bij Netflix. Netflix’s andere film projecten zijn onder andere vier films van Adam Sandler en vier films van de indie filmmakers Jay Duplass en Mark […]