Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Seinfeld in onderhandeling met Netflix

Datum: 31/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Seinfeld in onderhandeling met Netflix

SeinfeldReddit is een Amerikaanse sociale nieuwswebsite die geregistreerde gebruikers, genaamd Redditors, zelf berichten laat toevoegen in de vorm van een link of een eigen tekst en op deze berichten laat reageren. Ze hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven op individuele categorieën, genaamd Subreddits, die gecreëerd zijn rondom specifieke interesses en onderwerpen.

Een veel besproken onderwerp op Reddit is Netflix. En ook Jerry Seinfeld blijkt hier lid van te zijn en beantwoord graag de vragen van zijn medegebruikers. Zo vroeg een gebruiker aan de komiek wanneer de hit komedie serie ‘Seinfeld’ naar Netflix toekomt. Jerry’s antwoord; Jij bent een hele slimme en vooruitstrevende persoon. Deze gesprekken vinden momenteel plaats.

Wanneer de serie naar Netflix komt en in welke stadium van de onderhandelingen Jerry en Netflix zitten is niet bekend. Maar een ding is zeker. Zodra de serie beschikbaar wordt op de streaming service zal dit vele mensen van veel kijk plezier voorzien.

De sitcom ‘Seinfeld’ is een Amerikaanse Komedie serie van bedenkers Jerry Seinfeld en Larry David. De serie bestaat uit 180 afleveringen die elk zo’n 21 minuten duren en was tussen 1989 en 1998 te zien op de Amerikaanse televisie. De serie draait om het leven van Jerry Seinfeld, zijn buurman Cosmo Kramer, zijn beste vriend George Costanza en zijn ex-vriendin Elaine Benes. Samen komen zij in de meest bizarre situaties terecht. De serie heeft in de vele jaren dat zij draaiden vele prijzen en nominaties in de wacht gesleept, waaronder een Golden Globe en een Emmy.
Comments are closed.