Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Seizoen 2 van Hemlock Grove vanaf morgen beschikbaar

Datum: 10/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Seizoen 2 van Hemlock Grove vanaf morgen beschikbaar

Hemlock Grove S2Morgen is het eindelijk zover. De volledige tien afleveringen van seizoen 2 van Hemlock Grove zullen op 11 juli om 09.00 uur exclusief op Netflix beschikbaar zijn. Het tweede seizoen van deze spannende supernatural thriller met Famke Janssen en Bill Skarsgård in de hoofdrol heeft een nieuwe showrunner en executive producer, Charles ‘Chic’ Eglee, vooral bekend van ‘The Walking Dead’ en ‘Dexter’.

‘Hemlock Grove’ verteld het verhaal van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey (Bill Skarsgård) en Peter Rumancek (Landon Liboiron) en de vreemde gebeurtenissen  in hun stadje Hemlock Grove. Op het eerste gezicht lijken de jongens helemaal niets gemeen te hebben. Roman is de jonge erfgename van de familie die het stadje heeft opgericht. Peter is een zigeuner en een buitenbeentje. Maar beide hebben zij een monsterlijk geheim dat wordt onthuld.

In het tweede seizoen zien we hoe het stadje probeert om te gaan met het bloedbad dat is aangericht door een van hun meest dodelijke wezens. Roman en Peter worden geconfronteerd met de realiteit van volwassenheid en de nieuwe verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt. Roman’s zus Shelley is nog steeds verdwenen en dat komt zijn al slechte relatie met zijn moeder (Famke Janssen) niet ten goede. Intussen wordt Peter gedwongen om een baan te zoeken, nadat zijn moeder is weggestuurd, en gaat hij bij Destiny wonen. Ondertussen verschijnt Miranda Cates in Hemlock Grove, op zoek naar een nieuw leven. Zij heeft een ongekend effect op Peter en Roman. En Norman, die nog altijd de weg kwijt is door het verlies van zijn familie, moet omgaan met de harde waarheid die worden onthuld over degenen van wie hij nog altijd houdt.
Comments are closed.