Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Seizoen 2 van Orange is the New Black is nu beschikbaar

Datum: 06/06/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Seizoen 2 van Orange is the New Black is nu beschikbaar

Orange is The New Black Season 2Het tweede seizoen van ‘Orange is the New Black’ is nu beschikbaar op Netflix Nederland. Alle dertien afleveringen kunnen direct bekeken worden op de streaming service.

In het nieuwe seizoen lopen de spanningen weer hoog op tussen de gedetineerde en de bewakers van Litchfield vrouwengevangenis. En nieuwe problemen ontstaan met de komst van nieuwe gedetineerde. Eén van de nieuwe gedetineerde is Yvonne “Vee” Parker gespeeld door Lorraine Toussaint (Saving Grace). Een overgroot deel van de cast van seizoen 1 keert terug in het nieuwe seizoen, waaronder Taylor Schilling, Jason Briggs, Laura Prepon, Kate Mugrew, Danielle Brooks, Uzo Aduba, Natasha Lyonne en Taryn Manning.

‘Orange is the New Black’ is gebaseerd op de gelijknamige biografie van Piper Kerman. Piper Kerman werd in 1998 beschuldigd voor het witwassen van geld en het smokkelen van verdovende middelen. Ze bekende schuld en zat 15 maanden in een Amerikaanse vrouwengevangenis. De serie is gecreëerd door Jenji Kohan, de vrouw achter het succes van ‘Weeds’.

Een maand geleden kondigde Netflix aan dat er ook een derde seizoen van ‘Orange is the New Black’ zal komen. Tot nu toe is er nog geen verdere informatie over dit nieuwe seizoen, maar wij verwachten dat deze in juni 2015 in première zal gaan.

Kijk ‘Orange is the New Black’ seizoen 2 op Netflix Nederland: LINK (vanaf 6 juni om 09.00 uur)
Comments are closed.