Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Seizoen 5 van ‘Pretty Little Liars’ vanaf vandaag beschikbaar

Datum: 17/06/2014 | 2 reacties

Pretty Little LiarsNa de verdwijning van Alison DiLaurentis tijdens een slaapfeest met haar vier beste vriendinnen Aria, Spencer, Emily en Hanna, valt de vriendengroep uiteen. Voor een jaar lang gaan de meiden hun eigen weg, totdat zij vreemde berichtjes ontvangen van -A-. Dit herenigd de meiden in hun zoektocht om erachter te komen wie -A- is, voordat -A- al hun donkerste geheimen verklapt. Maar telkens wanneer de meiden denken te weten wie -A- is, gaat het toch anders dan gedacht. Wie is -A-? En heeft -A- Alison vermoord?

En voor alle ‘Pretty Little Liars’ fans heeft Netflix goed nieuws. Vanaf vandaag kun je elke dinsdag een nieuwe aflevering van seizoen vijf bekijken op Netflix. De afleveringen zijn een week na de uitzending op de Amerikaanse televisie beschikbaar op de service.

Het vijfde seizoen zal bestaand uit 25 afleveringen en zal de series 100ste aflevering bevatten. Voor deze aflevering zullen veel personages weer terugkeren naar Rosewood. In dit seizoen zullen we zien hoe de meiden omgaan met het feit dat Alison nog in leven is en de veranderde dynamiek in de vriendengroep sinds Alisons verdwijning.
2 reacties voor Seizoen 5 van ‘Pretty Little Liars’ vanaf vandaag beschikbaar

 1. Sharona - 16:16, 09-09-2014:

  Goedemiddag,

  Het is vandaag dinsdag 16:15 maar er staat nog geen nieuwe aflevering van Pretty little liars online op Netflix. Elke dinsdag zou er een nieuwe aflevering beschikbaar komen dus ik vraagnmijzelf af wanneer de nieuwe aflevering komt…

  Groet,
  Sharona

 2. puck - 13:37, 10-01-2015:

  goedemiddag,
  sharona als je dit leest, op netflix kom de nieuwe aflevering pas op dinsdag 13 januari online

  groet,
  puck