Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Seizoen 8 van ‘Trailer Park Boys’ vanaf 5 september

Datum: 19/08/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Seizoen 8 van ‘Trailer Park Boys’ vanaf 5 september

Trailer Park BoysDe razend populaire Canadese komedie serie ‘Trailer Park Boys’ heeft een tijdje geleden een nieuwe thuis gevonden op Netflix. Eerder werden seizoen 1 t/m 7 toegevoegd aan de streamingdienst in alle regio’s. En op 5 september zullen de jongens terugkeren met hun rare streken op Netflix, in tien gloednieuwe afleveringen in een achtste seizoen. De jongens waren zo vriendelijk om dit heugelijk nieuws hier zelf met ons te delen.

Het is enkele jaren geleden sinds de camera’s Ricky, Julian en Bubbles volgden rondom de Sunnyvale Trailer Park, en er hebben een aantal belangrijke veranderingen plaatsgevonden: Ricky heeft onlangs een enorme wiet geoogst, die hij succesvol heeft weten te verstoppen in de muren van zijn caravan, Julian heeft een bar en sportschool geopend in zijn caravan en Bubbles is bezig met de opening van zijn ‘Shed and Breakfast’.

‘Trailer Park Boys’ is een mockumentary over de protagonisten Ricky, Julian en Bubbles. Door middel van kleine criminele activiteiten proberen zij hun geld te verdienen, terwijl zij de politie proberen te vermijden. Hun intriges worden bemoeilijkt door de wraakzuchtige caravanpark beheerder en zijn shirtloze assistent en door hun eigen incompetentie. Doordat hun meeste plannetjes mislukken lukt het de jongens niet altijd om uit de gevangenis te blijven.
Comments are closed.