Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Streamingservice Netflix komt naar Nederland

Datum: 13/08/2013 | Reacties uitgeschakeld voor Streamingservice Netflix komt naar Nederland

imagesHet is minder dan een jaar geleden sinds Netflix in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland is gelanceerd, maar onlangs is bekend gemaakt dat Netflix later dit jaar ook in Nederland gelanceerd wordt. Dit betekend dat alle Nederlanders binnenkort toegang hebben tot ’s werelds populairste TV streamingservice. Tot zo ver is er nog geen specifieke datum vrijgegeven door officiële kanalen, maar geruchten gaan dat Netflix Nederland begin oktober gelanceerd wordt.

Netflix is in 2007 op de markt gebracht en is nu in meer dan 40 landen wereldwijd toegankelijk. Momenteel is het niet mogelijk om Netflix te kijken in een land waar deze nog niet is gelanceerd, daarom is het toegankelijk maken van de dienst vaak het begin van een Video on Demand / streaming revolutie in een land.

Netflix is ’s werelds grootste streamingdienst, met meer dan 36 miljoen gebruikers die maandelijks meer dan een biljoen uren aan films en series kijken. Op Netflix kan je duizenden verschillende films en series kijken, wanneer je maar wilt – voor een goedkope prijs, zonder reclames en op elk media apparaat die je bezit (computer, gaming consule, smartphone, tablet en natuurlijk je televisie). De laatste tijd heeft Netflix de focus gelegd op het creëren van unieke en exclusieve content voor haar leden, daarom zijn populaire series zoals House of Cards, Hemlock Grove, Arrested Development seizoen 4 en Orange is the New Black alleen zichtbaar op Netflix.

Netflix Nederland zal gelanceerd worden op Netflix.nl. Prijzen, content etc. zullen later aangekondigd worden.

Op Flixfilms.nl houden wij je op de hoogte van de nieuwste films en series gereleased op Netflix.nl. Netflix Nederland zal dagelijks nieuwe films en TV series toevoegen, bookmark/follow daarom Flixfilms.nl om dagelijks of wekelijks updates te ontvangen over nieuwe content, de populairste nieuwe films en series en Netflix.nl nieuws.
Comments are closed.