Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Suit up voor seizoen 3

Datum: 08/11/2014 | 5 reacties

SuitsNa seizoen 1 en 2 zal nu ook het derde seizoen van Suits te zien zijn bij Netflix. Vanaf 2 december kun je genieten van nog meer snelle dialogen, spannende intriges en inhoudelijk uitdagende mind games.

Suits is een spannende dramaserie over het reilen en zeilen van een advocatenkantoor in hartje New York en is razend populair bij zowel het mannelijk als het vrouwelijke publiek. En hoewel het eerste en het tweede seizoen al behoorlijk spannend waren, wordt de spanning in het derde seizoen nog meer opgevoerd.

Na de strijd met Hardman in het tweede seizoen komt in seizoen 3 een hele nieuwe strijd centraal te staan. Pearson/Hardman bundelt de krachten met het Britse advocatenkantoor Darby, met topman Edward Darby aan front. Maar met de fusie komt Harvey lijnrecht tegenover Jessica (Gina Torres) te staan wordt Pearson/Hardman de broedplaats voor snode plannen en lijkt Louis (Rick Hoffman) niet meer de enige etterbak op de werkvloer.

Maar naast alle strijd is er ook voldoende ruimte voor romantiek. Mike (Patrick J. Adams) en Rachel (Meghan Markle) nemen hun romantiek een stapje verder en zelfs eeuwige vrijgezel Harvey Spector (Gabriel Macht) lijkt de liefde een kans te geven.

Ben je nog niet helemaal bij? Seizoen 1 en 2 zijn uiteraard ook beschikbaar op Netflix. En aan de hand van een slimme infographic die Netflix voor ons in elkaar heeft gezet zie jij hoe je de komende weken tijd kan winnen om weer helemaal bij te zijn voordat seizoen 3 op 2 december van start gaat op de service.

infographic_suits_catch-up

 
5 reacties voor Suit up voor seizoen 3

 1. Mitchz - 11:44, 09-11-2014:

  Eindelijk!

 2. Suzanne - 15:41, 03-12-2014:

  Waar dan?

 3. Judith - 23:10, 24-01-2015:

  Waar blijft de ondertiteling van suits seizoen 3 op Netflix? Als hij op de Nederlandse Netflix staat hoort hij toch wel ondertiteld te zijn!

 4. Emma - 20:27, 26-01-2015:

  En seizoen 4 ? … daar wacht ik nu op

 5. Sabina - 21:37, 16-02-2015:

  wanneer komt S4? Waarom kan er niet elke week een nieuwe aflevering beschikbaar komen net zoals bij pretty little liars?