Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Ted Sarandos word gehuldigd tijdens de Gotham Awards

Datum: 05/09/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Ted Sarandos word gehuldigd tijdens de Gotham Awards

North American Premiere Of "Lilyhammer", A Netflix Original SeriesNetflix Chief content officer Ted Sarandos zal gehuldigd worden tijdens de Gotham Independent Film Awards in Manhattan. De Gotham Awards zijn Amerikaanse film awards, die jaarlijks worden gepresenteerd aan de makers van onafhankelijke films tijdens een ceremonie in New York City, NY.

De Awards kondigen de officiële start aan van het Oscar seizoen en erkent de beste in de onafhankelijke film industrie. De ‘Industry tribute’ zal worden gepresenteerd aan Ted Sarandos en drie anderen.

“Sarandos heeft geholpen de film industrie te maken wat het is. Hij maakte het mogelijk om films en series te kunnen bekijken waar en wanneer je wilt en was een van de eerste om originele content te creëren voor een online platform”, aldus Joana Vicente, executive director van de ‘Independent Filmmakers Project’, die de Gotham Awards presenteren.

De 24ste jaarlijkse Gotham Awards zullen plaatsvinden op 1 december in New York City. Nominaties voor de overige awards zullen bekend worden gemaakt op 23 oktober.

 
Comments are closed.