Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘The Human Centipede 2’ is nu ook beschikbaar op Netflix Nederland

Datum: 25/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor ‘The Human Centipede 2’ is nu ook beschikbaar op Netflix Nederland

The Human Centipede 2Onlangs voegde Netflix Nederland ‘The Human Centipede’ toe aan hun selectie. En nu, twee weken later, is ook ‘The Human Centipede 2’ beschikbaar op de streamingsdienst. De film is in zwart-wit gefilmd en in tegenstelling tot de eerste film, is de cast volledig Brits.

Het tweede deel, geregisseerd door de Nederlandse Tom Six, begint met een fragment uit de eerste film. De film word bekeken door Martin Lomax, een Britse, zwaarlijvige, mentaal gehandicapte astmapatiënt. Martin is seksueel geobsedeerd geraakt door de film. Hij heeft een duizendpoot als huisdier en houdt een plakboek bij. Maar dit is niet genoeg voor hem. Hij raakt geïnspireerd door de film om zijn eigen ‘Human Centipede’ te maken met 12 slachtoffers.

In deze film zien we Ashlynn Yennie terug in de hoofdrol. Een van de Amerikaanse slachtoffers uit het eerste deel. Ook in dit tweede deel word zij gebruikt als deel van de ‘Human Centipede’. Verder zien we in de hoofdrollen Laurence R. Harvey en Dominic Borrelli.

 
Comments are closed.