Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘The Ridiculous Six’ voegt ‘Lost’-ster Jorge Garcia toe aan cast

Datum: 18/02/2015 | Reacties uitgeschakeld voor ‘The Ridiculous Six’ voegt ‘Lost’-ster Jorge Garcia toe aan cast

Jorge GarciaIn oktober kondigde Netflix aan dat de populaire komiek Adam Sandler vier films zal gaan produceren voor de streamingdienst. De eerste daarvan werd onlangs aangekondigd. De western/komedie genaamd ‘The Ridiculous Six’ zal een indrukwekkende cast hebben met namen als Taylor Lautner, Nick Nolte, Luke Wilson, Steve Zahn, Terry Crews, Rob Schneider en Danny Trejo. Nu heeft ook ‘Lost’-ster Jorge Garcia zich aan de cast gevoegd, zo meld The Wrap.

Jorge Garcia is vooral bekend van zijn rol als Hugo ‘Hurley’ Reyes in de succesvolle serie ‘Lost’ over een groep mensen die na een vliegtuig crash proberen te overleven op een mysterieus onbewoond eiland.

‘The Ridiculous Six’ gaat over een man (Sandler) die als wees is opgegroeid in een indianenstam. Lautner, Schneider, Wilson, Crews en Garcia spelen zijn halfbroers en Nolte neemt de rol van Sandlers teruggekeerde vader op zich.

Ook Chris Parnell zal te zien zijn in de film als een bank manager, Jon Lovitz als een welvarende industrieel en Whitney Cummings als diens flirtende vrouw. Will Forte en Danny Trejo zijn de leiders van een rivaliserende bende, Steve Buscemi speelt de plaatselijke klusjesman, Blake Shelton vervult de rol van Wyatt Earp en Vanilla Ice zal Mark Twain portretteren. Ook zullen er rollen zijn voor Dan Aykroyd, Lavell Crawford en Nick Swardson.

Sandler en Tim Herlihy schreven de script voor ‘The Ridiculous  Six’ samen. Frank Coraci (‘The Waterboy’, ‘Click’, ‘Blended’) zal de film regisseren. Deze maand zullen de opnames voor de eerste Netflix-Original van Adam Sandler van start gaan in New Mexico.

 
Comments are closed.