Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

‘The Twilight Saga’ bijna compleet op Netflix na toevoeging ‘Breaking Dawn Part One’

Datum: 17/07/2014 | 21 reacties

breaking dawn part 1Vandaag is het een na laatste deel van de Twilight Saga toegevoegd aan Netflix. In ‘Breaking Dawn Part One zien we hoe Edward en Bella elkaar het ja-woord geven. Dolgelukkig vertrekken ze naar Isle Esme, een afgelegen eiland nabij Rio de Janeiro. Tijdens hun huwelijksreis begint Bella zich misselijk te voelen en haar buik begint te groeien. Het onmogelijke blijkt waar, zij is zwanger van een vampier. Edward brengt Bella zo snel mogelijk weer terug naar huis zodat Carlisle haar kan helpen. Want hij weet dat hij er maar een kan redden. Het is Bella of de baby.

Hoewel de films ‘Twilight’, ‘New Moon’ en ‘Eclips’ ook beschikbaar zijn op de service, kunnen sommigen vast wel een snelle recap gebruiken voordat ze ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn Part one’ aanzetten.

Twilight
Bella is het kind van gescheiden ouders en verhuisd naar het plaatsje Forks in Washington om bij haar vader te gaan wonen. Al gauw ontmoet ze de stille en mysterieuze Edward Cullen. Zij voelt zich vrijwel direct tot hem aangetrokken, maar hij lijkt niets met haar te maken willen hebben. En Bella’s goede vriend Jacob, die op het indianenreservaat woont, waarschuwt Bella keer op keer voor de Cullens.
Edward is onmenselijk snel en bovennatuurlijk sterk. Al gauw komt Bella tot de conclusie dat Edward een onsterfelijke vampier is en confronteert hem hiermee. Hij bevestigd haar vermoedens. Hij en zijn familie zijn ‘vegetarische’ vampiers. Zij drinken namelijk geen menselijk bloed. Dit is het begin van hun hartstochtelijke liefde. Bella wordt voorgesteld aan Edwards familie die haar bijna allemaal met open armen ontvangen. Alleen Rosalie, Edwards ‘zus’, ziet Bella’s komst als een gevaar voor de familie. Nadat zij tijdens een familie uitje een andere groep vampiers tegenkomen lijken Rosalie’s zorgen terecht te zijn. De groep maakt jacht op Bella. Het is aan Edward om haar te redden, terwijl zij zichzelf graag opoffert om hem in leven te houden.

New Moon
Na Bella’s achttiende verjaardag besluit Edward dat het beter is voor Bella als zij elkaar niet meer zien om haar te beschermen. Hij vertrekt naar Italië. Bella blijft depressief en alleen achter. Haar beste vriend Jacob ziet zijn kans en probeert Bella voor zich te winnen. Maar Bella laat hem weten dat zij hem niet op die manier ziet. Hierna laat ook Jacob niets meer van zich horen.
Tijdens een eenzame wandeling in de bossen ziet Bella reusachtige wolven. Al gauw komt Bella erachter dat de wolven de jongens uit het indianenreservaat zijn, waaronder Jacob. Na de komst van de vele vampiers kunnen zij zich transformeren in een wolf om hun stam te beschermen. Ondertussen is Bella er ook gekomen dat zij visioenen van Edward kan zien wanneer zij roekeloze dingen doet. Nadat zij een klif duik neemt denkt Edward dat ze is overleden. Hij wilt zelf ook niet meer leven en is van plan om tijdens een groot feest in de zonlicht te stappen. De Volturi, de heersers over alle vampieren, zullen deze daad met de dood bestraffen. Alice krijgt hier een visioen van en vertrekt met Bella naar Volterra om Edward tegen te houden en zijn leven te redden.

Eclips
De driehoeksverhouding tussen Edward, Bella en Jacob bereikt zijn hoogtepunt in de derde film van de Saga. Bella wilt graag een vampier worden en spreekt met de Cullens af dat zij na haar diploma uitreiking getransformeerd zal worden. Maar zowel Edward als Jacob zijn het hier niet mee eens en proberen haar van gedachten te veranderen. Jacob zet door om te proberen Bella voor zich te winnen en Edward probeert haar gerust te stellen dat zij nog vele jaren gelukkig kunnen zijn, ook al blijft zij sterfelijk. De strijd tussen de wolf en de vampier dreigt uit de hand te lopen, terwijl er uit Seattle vele verontrustende berichten komen over moorden en verdwijningen. Er wordt vermoed dat dit het werk is van vampiers en de Cullens gaan op jacht naar de daders. Wanneer deze situatie uit de hand zal lopen zal het de aandacht van de Volturi kunnen trekken. En wanneer de Volturi ziet dat Bella nog steeds een mens is, brengt dit de hele familie Cullen in gevaar.

Is je geheugen weer opgefrist? Dan kun je nu gaan genieten van ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn Part One’.
21 reacties voor ‘The Twilight Saga’ bijna compleet op Netflix na toevoeging ‘Breaking Dawn Part One’

 1. Elin - 00:16, 18-07-2014:

  Wanneer komt breaking dawn part two op netflix?

 2. Romee - 11:06, 06-08-2014:

  wanneer komt breaking dawn part 2 erop?

 3. martilde - 21:29, 11-09-2014:

  Wanneer komt deel 2?

 4. Naambetty van riel - 16:06, 18-09-2014:

  ik vind deze serie heerlijk om naar te kijken.
  heb hem al zoveel keer gezien krijg er geen genoeg van

 5. maudswart - 16:28, 03-10-2014:

  Hallo ik vroeg me af wanneer Twilight Breaking Down part 2 op Netflix?
  groetjes Maud Swart

 6. marjan - 13:40, 11-10-2014:

  Oke ik was erug enthousiast aan het worden over netflix…. zat lekker in the twilight… zit deel 2 van breaking dawn er gewoon niet tussen! Wat voor iets zieks is dat? Nee echt das gewoon het laatste hoofdstuk uit een boek scheuren.
  Dag dag Netflix weer een fan minder

 7. Loes - 02:14, 14-10-2014:

  Beste net flix,

  Ik was zeer enthousiast over jullie en ben nog steeds blij met het aanbod van films. Waar ik niet blij mee ben is dat jullie schijnbaar niemand in dienst hebben om vragen van kijkers te beantwoorden…..

  Ik merk zowel op de facebook pagina als hier dat dit een grote ergenis is. Niet slim dus!

  Ook ik heb de vraag wanneer part 2 te kijken is. Nadat je de hele saga kijkt lijkt het me ook wel fijn het laatste deel gelijk te kunnen bekijken.

  Groeten Loes Alders

 8. Rik - 20:28, 09-11-2014:

  Wanneer komt het laatste deel erbij? Part two…

 9. Wendy - 11:00, 11-11-2014:

  Wil ook weten wanneer het laatste deel er op komt. Antwoord zou heel fijn zijn!

 10. Flixfilms - 22:46, 13-11-2014:

  Beste Wendy,

  Helaas zijn wij afhankelijk van Netflix voor informatie en hebben wij hierover nog niets ontvangen. Zodra wij hier meer over weten zullen wij een bericht plaatsen.

  MVG Flixfilms

 11. Bianca - 09:55, 27-11-2014:

  Zo jammer en zo frustrerend dat je het laatste deel niet kan kijken….teleurstellend!!!!

 12. Jori - 16:40, 03-12-2014:

  Kunnen jullie al zeggen wanneer Twilight, Breaking Dawn part 2 op netflix komt? Groetjes!

 13. Anoniem - 14:21, 10-12-2014:

  Waneer komt breaking dawn part 2 ? We zijn allemaal best nieuwschierig en we verwachten graag een antwoord op onze vraag! Het is een tegekke film en we willen dolgraag het einde zien! Ik verwacht een antwoord 🙂 groetjess

 14. Rebecca - 14:12, 12-12-2014:

  Wat een gezeur van iedereen. Ze zullen heus wel hun best doen om die film er op te krijgen. Ze willen vast geen klanten kwijt. Gewoon even geduld, dat is toch niet zo moeilijk.
  Ik was al blij om de eerste vier achter elkaar te kunnen zien.

 15. els - 18:46, 15-12-2014:

  Beste Netflix,

  Ik en alle delen nu gezien en verheug me op the breaking dawn part 2. Willen jullie die er op zetten. En ik weet zeker dat er veel publiciteit op af zal komen !!!!

 16. Anoniem - 15:11, 21-12-2014:

  Ik heb alle vier de films gezien maar ik wou net als de andere vragen waaneer the breaking dawn part 2 komt

  Grtjes anoniem

 17. @Dimphyb2bu - 12:44, 26-12-2014:

  Hey,
  Een vraagje er zijn paar 2012 films op netflix.
  En Twilight breaking dawn 2 is ook van 2012. Dus waarom kunnen jullie die dan nog niet erop zetten?
  X

 18. iemand - 18:08, 22-01-2015:

  oh ik ben echt superblij dat ie er bijna opstaat ik heb zo lang gewacht

 19. pipo - 17:31, 24-01-2015:

  Wanneer komt hij erop dan?

 20. liesbeth - 19:32, 18-02-2015:

  nog steeds aan het wachten op breaking dawn part 2 aan het wachten 🙁 🙁 🙁

 21. Gerrit - 23:30, 25-02-2015:

  Wanneer komt hij er precies op