Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

The Walking Dead is toegevoegd aan Netflix

Datum: 19/01/2015 | Reacties uitgeschakeld voor The Walking Dead is toegevoegd aan Netflix

The walking deadNa lange wachten is ‘The Walking Dead’ eindelijk toegevoegd aan Netflix. De Amerikaanse drama-serie gaat over een groep mensen, geleid door Rick Grimes, die trachten te overleven in een wereld vol ‘walkers’.

Het verhaal is niet gericht op het uitroeien van de zombies, maar eerder over de toestand van een groep mensen die proberen te overleven in extreme omstandigheden en op zoek zijn naar een veilige plek om een nieuw leven op te bouwen.

Tijdens de serie veranderen de personages sterk, zowel in karakter als hun onderling vertrouwen en samenleving, wanneer niet alleen de zombies vijanden blijken te zijn, maar ook hun medemens is niet altijd te vertrouwen. De eerste vier seizoenen van deze drama-serie zijn vandaag toegevoegd aan de streamingdienst. In totaal zijn er nu vijf seizoenen van de serie geproduceerd.

De serie is afgeleid van de populaire strip reeks ‘The Walking Dead’. In zowel de strip als de serie wordt voor de ondoden nooit de term zombies gebruikt door overlevenden, maar termen als ‘walkers’, ‘biters’, ‘lame-brains’, ‘roamers’, ‘floaters’ of ‘lurkers’. En het aantal overleden wordt steeds kleiner, nu dat de ondoden over de aarde zwerven.

Bekijk de seizoenen 1 t/m 4 nu op Netflix.

 
Comments are closed.