Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Thriller serie ‘ZOO’ komt exclusief naar Netflix

Datum: 12/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Thriller serie ‘ZOO’ komt exclusief naar Netflix

ZOOCBS Corporations kondigde vorige week aan dat zij een nieuwe drama serie hebben besteld, genaamd ZOO. De dertien afleveringen zullen onmiddellijk na de run op CBS exclusief beschikbaar worden voor de Amerikaanse Netflix leden. Wanneer de serie in andere Netflix regio’s (waaronder Nederland) beschikbaar wordt is nog niet bekend.

ZOO is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en zal in de zomer van 2015 in première gaan op CBS. ZOO is een mondiale thriller over een golf van gewelddadige aanvallen van dieren op mensen over de wereld. De aanvallen worden steeds meer gewiekst, gecoördineerd en woester.

De jonge bioloog Jackson Oz probeert al jarenlang de aandacht van zijn collega biologen en ecologen te krijgen voor zijn onderzoek naar de toename van dierenaanvallen op mensen over de gehele wereld. Maar door zijn collega’s wordt hij behandeld als een buitenbeentje en een lachertje. Jackson reist naar Botswana om verder onderzoek te verrichten en ontsnapt daar ternauwernood aan de dood wanneer een groep mannetjes leeuwen de bevolking aanvalt. Meer dan honderd mensen komen om het leven. Samen met ecoloog Chloe Tousignant doet Jackson er alles aan om de mysteries rond de pandemie op te lossen. Voordat er geen plek meer is voor de mensheid om zich te verbergen.

 
Comments are closed.