Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Trailer Park Boys keert terug met seizoen 1-9 op 31 maart

Datum: 06/03/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Trailer Park Boys keert terug met seizoen 1-9 op 31 maart

Trailer Park BoysTrailer Park Boys, de grootste ooit Canadese comedy serie, heeft een nieuwe thuis gevonden op Netflix, ‘s-werelds grootste Internet TV netwerk, via Entertainment One. Alle nieuwe afleveringen met het unieke trio, Ricky, Julian en Bubbles, zowel als alle eerdere afleveringen van de serie, zullen exclusief op Netflix beschikbaar zijn voor leden in Canada, de VS, en alle andere Netflix gebieden rondom de wereld.

Na een pauze, keren de jongens terug met hun eigenaardige intriges, in seizoen 8 van Trailer Park Boys, bestaande uit tien gloednieuwe afleveringen, die later dit jaar exclusief in première zullen gaan op Netflix. Allereerst zal het laatste seizoen toegevoegd worden in Canada en de VS, terwijl seizoen 1 t/m 7 voor het eerst beschikbaar zullen worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Latijns Amerika en de Scandinavische landen,

“Wij zijn verrukt dat de jongens terugkeren en hun trouwe fans volledige toegang zullen hebben tot hun zotte fratsen op Netflix. De Trailer Park Boys zijn Canadese legendes en hun merk heeft een ongelofelijke fanbase, zowel thuis als rondom de wereld. Wij kijken ernaar uit om hun wereldwijd succes exponentieel te zien toenemen wanneer Netflix nieuwe content en oude favorieten toevoegt,” zei Patrice Théroux, die wereldwijd Film Operations for eOne, distributeurs van de franchise, overziet. “Netflix is ongetwijfeld de perfecte plek voor de jongens en wij zijn verrukt om een partnerschap met Netflix aan te gaan en de Trailer Park te exporteren naar publiek rondom de wereld.”

“Er is geen trio zoals Julian, Ricky en Bubbles en wij zijn verrukt om de nieuwe thuis voor deze geliefde kwajongens te zijn,” zei Sean Carey, vice president van content werving van Netflix. “Onze VS en Canadese leden houden van Trailer Park Boys en wij zijn blij om hun unieke humor naar onze leden te brengen door heel Noord en Zuid Amerika en Europa.”

Het is enkele jaren sinds de camera’s Ricky, Julian en Bubbles hebben gevolgd rond de Sunnyvale Trailer Park en er zijn een paar grote veranderingen: Ricky heeft onlangs een enorme wiet gewas geoogst en heeft deze succesvol weten te verstoppen in de muren van zijn trailer. Julian heeft zijn eigen bar en sportschool geopend in zijn trailer en Bubbles is bezig met het openen van, wat hij noemt een ‘Shed and Breakfast’ bedrijf.

Naast de serie, zal Netflix nog drie alleenstaande specials in debuut laten gaan: Community Service Special, Swearnet Special en Trailer Park Boys Xmas en twee gloednieuwe films: Trailer Park Boys 3: Don’t Legalize it en Swearnet, welke naar de service zullen komen, na hun theatrale premières later dit jaar.

Netflix leden zullen ook de mogelijkheid hebben om al hun favoriete Trailer Park Boys momenten te zien wanneer de complete Trailer Park Boys collectie, inclusief alle zeven voorgaande seizoenen en de twee Trailer Park Boys specials, zal worden toegevoegd aan het platform wereldwijd.
Comments are closed.