Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Twee nieuwe miniseries op Netflix

Datum: 08/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Twee nieuwe miniseries op Netflix

Delete miniserieDeze week zijn er een tweetal miniseries toegevoegd aan Netflix die zeker de moeite waard zijn om te kijken.

In ‘Delete’ volgen we journaliste Jessica Taylor, computer hacker Daniel Garson en FBI agent Harless. Zij leven in een wereld waarin een internet programma een bewustzijn ontwikkeld en erop uit is de mensheid te vernietigen. De enigste manier die zij zien om de wereld te redden is om een eigen kunstmatige intelligentie te creëren. Maar deze tweede kunstmatige intelligentie is net zo levend, net zo slim en even gevaarlijk. De miniserie bestaat uit twee afleveringen en heeft in de hoofdrol Ryan Robbins, Erin Karpluk en Kir Gilchrist.

Dan is er nog de miniserie ‘The Politician’s Husband’. Aiden Hoynes is een senior kabinetslid met grote ambities. Wanneer Aiden zijn plek in het kabinet opgeeft om achter een hogere functie aan te gaan, neem zijn vrouw Freya zijn plek in het kabinet in. Freya heeft jarenlang haar carrière opgegeven om voor hun twee kinderen te zorgen. En nu dat de rollen zijn omgedraaid zorgt dat voor veel spanningen in hun relatie. De miniserie is een BBC productie bestaande uit drie afleveringen.

 
Comments are closed.