Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Twee spannende films van Nederlandse bodem op Netflix

Datum: 09/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Twee spannende films van Nederlandse bodem op Netflix

de verbouwingDeze week zijn er twee films van Nederlandse bodem toegevoegd aan Netflix Nederland, in twee hele uiteenlopende genres. ‘De Verbouwing’ is een spannende thriller gebaseerd op het boek van Saskia Noort en ‘The Human Centipede’ is een gruwelijke horror.

De Verbouwing

Tessa is een succesvolle maar diep ongelukkige plastische chirurg die net haar eigen praktijk heeft geopend. Hoewel zij een glansrijke carrière heeft gaat het op privé vlak allemaal veel minder voor de wind. Haar man is depressief waardoor haar huwelijk op de klippen loopt en de verbouwing van hun ecologische huis lijkt een ramp te worden. Daarnaast verliest zij ook langzaam het contact met haar zoon. Wanneer Tessa zich inlaat bij een oude vriend zorgt dat voor nog meer onheil en lijkt er geen uitweg meer mogelijk.

The Human Centipede

Tom Six is de schrijver en regisseur van deze gruwelijke horror. Hoewel de film zich meerendeels afspeelt in Duitsland, vonden de opnames grotendeels in Nederland plaats. De gepensioneerde Duitse chirurg Heiter was een specialist in het scheiden van Siamese tweelingen. Nog altijd gefascineerd door zijn vak heeft Heiter zijn driehund gecreerd. Nu wilt hij door met zijn volgende experiment. Om meerdere mensen aan elkaar te koppelen, in plaats van ze te scheiden. Hij wil zo van verschillende mensen een wezen maken met een gedeelde, functionerende spijsverteringssysteem.
Comments are closed.