Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Tweede seizoen ‘Daredevil’ bevestigd door Netflix

Datum: 22/04/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Tweede seizoen ‘Daredevil’ bevestigd door Netflix

daredevil-motion-poster-netflixStreamingdienst Netflix heeft zojuist aangekondigd dat de superheld Daredevil zal terugkeren naar Netflix in een nieuw seizoen, dat ik 2016 in première zal gaan.

In seizoen 2 zullen Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) en Vincent D’Onofri (Wilson Fisk) hun rollen weer oppakken. Ook Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page) en Rosario Dawson (..) zullen weer deelnemen aan de serie.

Achter de camera zullen er echter wel een paar veranderingen plaatsvinden. Producer Steven S. DeKnight (‘Spartacus’) zal vervangen worden door Doug Petrie (‘American Horror Story’) en Mrco Ramirez (‘Sons of Anarchy’).

De serie verteld het verhaal van de blinde advocaat Matt Murdock. Hij doet er alles om Hell’s Kitchen, New York veilig te houden. Overdag in de rechtszaal en ‘s-nachts als de gemaskerde Daredevil.

Hoewel vele sceptisch waren over de nieuwe serie over deze superheld, na de desastreuze gelijknamige film uit 2003 met Ben Affleck, zijn de recensies van zowel de media als Netflix-leden zeer lovend.

Het eerste seizoen van ‘Marvel’s Daredevil’ is nu te zien op Netflix. Het tweede seizoen zal in 2016 in première gaan.

 
Comments are closed.