Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Vandaag bouwde King Julien een feestje in Artis

Datum: 10/12/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Vandaag bouwde King Julien een feestje in Artis

King-Julien-ArtVandaag ging de nieuwe Netflix-Original kinder serie ‘All Hail King Julien’ in première in dierentuin Artis in Amsterdam. In deze nieuwe serie speelt King Julien, de uitbundige, dansende maki uit de Madagaskar films, de hoofdrol. Met tropische beats en flitsende dansmoves werd de Koningszaal in Artis vandaag daarom het toneel van een groots jungle feest.

Onder leiding van choreograaf Vincent Vianen dansten jonge fans samen op de beats van danskoning Julien.

Nu dat feestbeest King Julien de troon heeft bestegen is het non-stop feest en met die instelling wil hij de wereld veroveren. ‘Move it, Move it’ was dan ook het thema van vandaag. “Het was geweldig om te zien hoe de serie tot leven kwam door de dansmoves van King Julien die werden vertolkt door Vincent en de dansende kinderen,” aldus presentatrice Kim Kötter, die samen met haar vriend Jaap Reesema en haar neefjes de première bijwoonde.

Het junglefeest van vandaag was slechts een klein voorproefje van wat kids te wachten staat in de serie. Vanaf 19 december zullen de eerste vijf afleveringen te zien zijn bij Netflix. Nieuwe 22-minuten durende afleveringen zullen in de loop van volgend jaar worden uitgebracht.

‘All Hail King Julien’ maakt samen met de succesvolle serie ‘Turbo FAST’ deel uit van een groeiende lijst aan Netflix-Original animatieseries van DreamWorks Animation. Voor het einde van 2016 zal DreamWorks nog tien nieuwe series uitbrengen bij Netflix.

Dansshow-met-Vincent-Vianen-1

Dansworkshop-met-Vincent-Vianen

Djemb_-optreden

Premiere-All-Hail-King-Julien

 
Comments are closed.