Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Veel Emmy Nominaties voor Netflix-Originals

Datum: 10/07/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Veel Emmy Nominaties voor Netflix-Originals

Primetime Emmy AwardsDe stemronde voor de 66ste Primetime Emmy Awards is gestart. En Netflix heeft al aardig wat nominaties gekregen voor verscheidene series en documentaires. In totaal zijn er 31 nominaties voor de Netflix-Originals. In 2013 won Netflix drie Primetime Emmy Awards en werd 14 keer genomineerd voor o.a. ‘House of Cards’, ‘Orange is the New Black’, ‘Arrested Development’ en ‘Hemlock Grove’. Ook dit jaar hebben ‘House of Cards’ en ‘Orange is the New Black’ veel nominaties gekregen.

‘House of Cards’ is o.a. genomineerd in de categorieën Beste Drama Serie, Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Drama Serie (Robin Wright), Beste Mannelijke Hoofdrol in een Drama Serie (Kevin Spacey), Beste Mannelijke Gast in een Drama Serie (Reg E. Cathey) en Beste Vrouwelijke Gast in een Drama Series (Kate Mara)

‘Orange is the New Black’ is o.a. genomineerd in de categorieën Beste Komedie Serie, Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Komedie Serie (Taylor Schilling), Beste Vrouwelijke Bijrol in een Komedie Serie (Kate Mulgrew) en drie nominaties in de categorie Beste Vrouwelijke Gastrol in een Komedie Serie (Natasha Lyonne, Uzo Aduba and Laverne Cox).

Maar ook de komedie serie ‘Derek’ is genomineerd in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Komedie Serie (Ricky Gervais) en werden de documentaires ‘The Square’ en ‘Brave Miss World’ genomineerd.

Op 25 augustus word bekend wie de winnaars zijn in de verschillende categorieën tijdens de 66ste Primetime Emmy Award-show.
Comments are closed.