Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Vier kerst met Netflix

Datum: 11/12/2014 | 10 reacties

Sinterklaas is het land nog maar net uit en kerst is alweer in volle gang. Kerstbomen worden versiert, cadeau’s worden gekocht en menu’s geplant. Gelukkig zorgt Netflix voor de nodige ontspanning en gezellige familie filmavonden met de volgende kerstfilms.

2490F4_ABC_XmasCupid_keyart_People.inddChristmas Cupid

In dit hedendaagse ‘Christmas Carol’ verhaal wordt Sloane, een mooie, stijlvolle workaholic, geconfronteerd met geesten uit het verleden, heden en toekomst in de vorm van haar ex-partners uit het verleden, na de dood van haar cliënte Caitlin.

 

Christmas with the CranksChristmas with the Kranks

Wanneer hun dochter met de feestdagen niet naar huis toe komt, besluit Luther Krank om Kerstmis en alles wat erbij hoort over te slaan en met zijn vrouw op vakantie te gaan. Maar wanneer zijn dochter toch op het laatste moment naar huis toe komt wordt hij gedwongen om weer aan alle kerstverplichtingen te voldoen.

 

the grinchThe Grinch

De Wie’s van Wiedorp vieren kerst heel uitbundig. Maar de groene kluizenaar ‘Grinch’ moet niets van kerst hebben en besluit het heeft voor de Who’s te verpesten.

 

Santa Baby 2Santa Baby 2

Mary Class heeft geaccepteerd dat haar vader de Kerstman is. Maar wanneer hij in een dip belandt wordt Mary opgezadeld met het besturen van de slee tijdens kerstavond. En hier heeft zij geen behoefte aan.

 

xmasBunnyKAThe Christmas Bunny

Julia is een eenzaam pleegkind die weer bij een nieuwe gezin is geplaatst. Wanneer zij op kerstavond een gewond konijn vindt sluit zij een onverwachte vriendschap met een excentrieke boerenvrouw, die het konijn onder haar hoede neemt, en weet Julia een band te smeden met haar pleeggezin.

 

Mickey’s Twice upon a christmasMickey’s Twice Upon a Christmas

In deze film probeert Donald Duck het plezier van het kerstseizoen te weerstaan. Mickey en Pluto proberen hem een lesje te leren over de kracht van vriendschap.

 

Beethoven’s Christmas AdventureBeethoven’s Christmas Adventure

De elf Henry ontvlucht de Noordpool met de slee van de Kerstman en de magische tas met speelgoed. Hij stort neer in een boom ergens in een buitenwijk. Wanneer de speelgoedzak in verkeerde handen valt is het aan Beethoven en zijn baasje Mason om Henry te redden en het speelgoed op te halen. Alleen dan kunnen zij Kerstmis voor alle kinderen redden.

 

The Swan Princess- ChristmasThe Swan Princess: Christmas

Prins Derek en Prinses Odette plannen een geweldig kerstfeest, maar de schurk Rothbart gebruikt spreuken om de ware kerstgeest te vernietigen en het kerstfeest te verstoren. Wanneer vervolgens Odette wordt ontvoerd moet Derek alles op alles zetten om haar te redden.

 

A Russel Peter’s ChristmasA Russell Peter’s Christmas

‘A Russell Peters Christmas’ is geïnspireerd door de variétévoorstellingen van de jaren 70. Een zoete, dwaze, sentimentele en vooral grappige kerstspecial.

 

A minty ChristmasMy Little Pony: A Very Minty Christmas

Minty breekt per ongeluk de Kerst-snoepstaf die nodig is om de Kerstman naar Ponyville te leiden. In een poging het goed te maken geeft Minty elke pony een van haar sokken. Al gauw concludeert zij dat dit een slecht idee en reist zij af naar de Noordpool om te proberen kerst te redden.

 

Power Rangers SamuraiPower Rangers Samurai: Christmas Special

Als de tieners in het Shiba House op kerstavond terugblikken op hun eerste jaar samen, krijgen ze een verrassende les over de ware Kerstgeest.

 

Power Rangers Robo KnightPower Rangers Megaforce: Roboknight Before Christmas

Robo Knight leert de ware betekenis van kerst wanneer hij wordt verward met een gedoneerd stuk kerstspeelgoed en in een cadeaudoos terechtkomt in een vreemd land.

 

Power Ranger Stuck on ChristmasPower Rangers Super Samurai: Stuck on Christmas

Op Kerstavond raken de Samurai Rangers opgesloten in de cockpit van de Megazord wanneer deze uitvalt. Lukt het de Rangers om zich voor Kerst nog te bevrijden?

 

Holiday in HandcuffsHoliday in Handcuffs

Een gedreven kunstenares, die werkt als serveerster, wordt net voor de kerstvakantie vrijgezel. Zij ontvoert een van haar klanten om voor te stellen aan haar familie als haar nieuwe vriend.

 

Snow 2 Brain freezeSnow 2: Brain Freeze

Vlak voor kerst raakt de Kerstman zijn geheugen kwijt na een reis door een magische spiegel. Het is aan zijn vrouw om hem op tijd te helpen voor de middernachtrit.

 
home aloneHome Alone

Kevin wordt per ongeluk alleen thuis gelaten tijdens de kerstvakantie. Het is aan hem om het huis te beschermen tegen twee inbrekers, terwijl zijn moeder probeert naar hem te komen tijdens een sneeuwstorm.

 

Home alone 2Home Alone 2: Lost in New York

Kevin gaat mee op vakantie, maar stapt per ongeluk in het verkeerde vliegtuig. Alleen in New York komt hij dezelfde wrede inbrekers tegen.

 

Home Alone 3Home Alone 3

In Home Alone 3 staat er veel op het spel. Het is aan de jonge Alex Pruitt om dieven af te weren die een geheime chip proberen te stelen die is verstopt in zijn speelgoedauto.

 

Trailer Park Boys- Live at NorthpoleTrailer Park Boys: Live at the North Pole

In deze Netflix-Original is Bubbles van plan om de ware betekenis van kerstmis te verspreiden, maar die plannen worden door Julian en Ricky gedwarsboomd.

 

 
10 reacties voor Vier kerst met Netflix

 1. Anne - 20:19, 11-12-2014:

  Kan de film elf op netflix komen

 2. Liv - 21:54, 11-12-2014:

  Ik ben 4 jaar.. Sinterklaas op Netflix is leuk.. Kerstmis is alleen leuk als de films ook Nederlands gesproken zijn voor mij.. Misschien kan hier nog wat aan veranderd worden.. Of misschien zijn er nog opties om nog wat films toe te voegen..

 3. JCdotnl - 09:21, 12-12-2014:

  @liv

  Hey, De meeste kinderfilms zijn Nederlands gesproken, moet je bij de audio instellingen kijken

 4. Nanda - 14:05, 20-12-2014:

  Ik zou graag de drie delige Duitse serie van sisi willen zien.

 5. Moni - 13:58, 24-12-2014:

  Noem svp erbij welke kinderkerstfilms Nederlands gesproken zijn. Ik zie dat Home Alone, Christmas Bunny, Beethoven alleen in Engels beschikbaar zijn.. The Grinch wel in nl

 6. name - 00:13, 26-12-2014:

  @liv

  praat alsjeblieft gewoon in de derde persoon over je kind.

 7. name - 00:13, 26-12-2014:

  @liv

  praat alsjeblieft gewoon in de derde persoon over je kind.

 8. Reginald - 08:22, 26-12-2014:

  Christmas with the Kranks is alweer van Netflix verdwenen!

 9. WZ - 11:07, 26-12-2014:

  @Reginald: hier kwam ik gisteren (1e kerstdag) ook pijnlijk achter, dit was de film die ik wilde kijken met onze familie. Christmas with the Kranks stond er notabene al weken op en 2 dagen voor kerst controleerde ik -voor de zekerheid(!)- nog of ie nog op Netflix stond, dit was toen nog het geval. Echt waanzin om een kerstfilm met de kerst weg te halen, hoe komen ze erop?!! :-(( Uiteindelijk heb ik de film maar gedownload (door Netflix dus aangezet tot een illegale daad, maar ja, je moet wat… :-p )

 10. Anisca - 12:21, 26-12-2014:

  Waar blijft Christmas with the cranks???