Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Vier Koningsdag met Netflix

Datum: 24/04/2015 | Reacties uitgeschakeld voor Vier Koningsdag met Netflix

Orange is the New BlackDe cast van ‘Orange is the New Black’ is fan van oranje. Speciaal voor onze koning hebben zij een leuke korte video op Youtube geplaatst. Bekijk deze onderaan deze pagina. En als je toch bezig bent, bekijk dan ook de eerste twee seizoen van ‘Orange is the New Black’ op Netflix om je geheugen op te frissen voor het derde seizoen dat op 12 juni in première zal gaan.

Voor wie geen zin heeft om op Koningsdag langs alle kleedjes te slenteren of naar een optreden te kijken in de kou, heeft Netflix de oplossing. Aangezien de weersvoorspelling niet te best zijn op maandag stelt Netflix voor om te genieten van de volgende films en series op Netflix.

Koninklijke Oranje

Kingdom of HeavenKingdom of Heaven
Een boerensmid accepteert het ridderschap in het 12e-eeuwse Jeruzalem om weerstand te bieden aan de islamitische kruisvaarders die de stad in handen hebben.

 

 

King's SpeechKing’s Speech
In dit biografische drama worstelt de Britse koning George VI met een pijnlijk stotterprobleem tot hij de hulp inschakelt van logopedist Lionel Logue

 

 

King ArthurKing Arthur
In deze vertolking van de mythe van Camelot strijden koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel om aan de macht te blijven in een wankel politiek landschap.

 

 

Clockwork OrangeClockwork Orange
Een jongeman besteelt, verkracht en slaat op onschuldige mensen voor de kick tijdens nachtelijke gewelddadige orgieën.

 

 

Breakout KingsBreakout Kings
Moe van de belemmeringen van het systeem, jagen twee Marshals op criminelen met behulp van de drie meest gewiekste ex-gedetineerden die ze ooit hebben gevangen.

 

 

Moonrise KingdomMoonrise Kingdom
Als de verliefde tieners Sam en Suzy van huis weglopen, is het eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op te sporen.

 

 

Love To Be Dutch

Komt een Vrouw bij de dokterKomt een Vrouw bij de Dokter
Als bij zijn mooie jonge vrouw borstkanker wordt geconstateerd, wordt een ambitieuze reclameman en rokkenjager gedwongen om zijn morele waarden bij te stellen.

 

 

DaglichtDaglicht
Een advocaat hoort dat ze een halfbroer heeft die in de bak zit voor een dubbele moord; nadat ze hem ontmoet, weet ze zeker dat hij onschuldig is.

 

 

Alle tijdAlle Tijd
In ‘Alle tijd’ volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly die zich allebei op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde begeven.

 

 

JackieJackie
Tweeling Sofie en Daan zijn opgevoed door twee vaders. Als ze een telefoontje over hun, tot dan onbekende, biologische moeder krijgen, storten ze zich in een avontuur.

 

 

Heineken ontvoeringDe Heineken Ontvoering
De Heineken Ontvoering is een film over de psychologische machtsstrijd tussen ’s werelds meest succesvolle bierbrouwer en zijn ontvoerders

 

 

SimonSimon
Simon vertelt het verhaal van de vriendschap tussen de hetero hasjdealer Simon en de schuchtere homofiele tandheelkundestudent Camiel.

 

 

ZusjeZusje
‘Zusje’ vertelt hoe Martijn met zijn videocamera na jarenlange afwezigheid het leven van zijn jongere zus Daantje binnendringt.

 

 

Theo MaasenTheo Maasen: Met Alle Respect
De vlijmscherpe Theo Maassen trekt in deze satirische top-voorstelling parallellen tussen de zwakke punten van de Nederlandse samenleving en zijn eigen midlifecrisis.

 

 

Sara KroosSara Kroos: Voor de Leeuwen
De veelzijdige cabaretière Sara Kroos vermaakt op het podium haar publiek met liedjes en verhalen over begrafenissen, autodealers en toiletten in restaurants

 

 

Hans TeeuwenHans Teeuwen: Trui
De adembenemende voorstelling Trui is het derde soloprogramma van Hans Teeuwen. Dit keer speelt hij met lege wijnflessen, kleine meisjes en zichzelf.

 

 

Koninklijke Kids

Lang Leven King JulienLang Leve Koning Julien – seizoen 1
Koning Julien schudt harder dan ooit met zijn heupen! Ontdek de woeste wereld van Madagascar waar de koning de gekste jungle-avonturen beleeft.

 

 

n OranjeIn Oranje
Remco is een groot voetbaltalent. Als zijn vader overlijdt, stort z’n wereld in. Zijn voetbalvriend Winston neemt hem mee naar zijn oma die winti-geesten kan oproepen.

 

 

Swan PrincessThe Swan Princess
Deze animatiefilm is gebaseerd op ‘Het Zwanenmeer’ en vertelt het verhaal van Odette, een lief meisje dat door een tovenaar wordt veranderd in een prachtige zwaan.

 

 

Barbie- prinsessenschoolBarbie: De Prinsessenschool
Blair Willows is opgewonden als ze naar de Princess Charm School gaat, waar ze prinsessen Delancy en Hadley ontmoet en op zoek gaat naar een magische kroon.

 

 

Princess diariesThe Princess Diaries
Het leven van de klungelige sociale outcast, Mia Thermopolis, verandert drastisch nadat ze te weten komt dat ze de troonopvolgster is van een klein Europees vorstendom.

 

 

Princess diaries 2The Princess Diaries 2
Als de nieuwe gekroonde prinses van het piepkleine Europese land Genovia, komt tiener Mia Thermopolis erachter dat ze uitgehuwelijkt zal worden.

 
Los van deze lijst is er natuurlijk nog veel meer leuks te bekijken op Netflix. Alles wat je nodig hebt voor een relaxte Koningsdag na een wilde Koningsnacht.

Bekijk het bericht van ‘Orange is the New Black’ voor Koningsdag hier.

 
Comments are closed.