Nieuwe films en series op Netflix Nederland
Netflix Nieuws - Krijg nieuws over nieuwe films en series

Wyatt Cenac: Brooklyn – vanaf 21 oktober

Datum: 24/09/2014 | Reacties uitgeschakeld voor Wyatt Cenac: Brooklyn – vanaf 21 oktober

Wyatt Cenac21 oktober 2014 zal een belangrijke dag zijn voor stand-upcomedian Wyatt Cenac. Vanaf die dag zal zijn comedyspecial ‘Brooklyn’ te zien zijn bij Netflix in alle regio’s, wordt de special ook als limited edition uitgebracht op vinyl lp, en zal de comedytour van Cenac in twaalf Amerikaanse steden in Los Angeles van start gaan. In totaal zullen er 1000 lp’s van de special worden uitgebracht via Amalgamated Bear, het productiebedrijf van Cenac, en gedistributeerd door Other Music.

De special heeft de titel ‘Brooklyn’ deels te danken aan het feit dat deze is opgenomen in Union Hall in Brooklyn, waar de comedy scene van New York zich de laatste tien jaar grotendeels heeft afgespeeld, en deels omdat Cenac niet graag titels verzint.

Cenac toont met zijn special dat hij een zeer observatief persoon is. Hij zal het over de meest uiteenlopende onderwerpen hebben tijdens zijn stand-up, van volwassenen die elkaar zuigzoenen geven tot de buurt waar zijn oma tientallen jaren heeft gewoond en die nu als locatie fungeert voor drie sitcoms, een politiedrama en waarschijnlijk een realityshow over kaasboeren. Ook zullen we in de special poppen en cameo’s van de comedian Eugene Mirman (Bob’s Burgers) en Gbenga Akinnagbe (The Wire) zien.

Wyatt Cenac is een echte “Brooklynite”, een stand-stand-upcomedian, acteur en schrijver, vooral bekend van zijn werk voor ‘The Daily Show with Jon Stewart’, waar hij heeft gewerkt als schrijver en correspondent en waarvoor hij drie Emmy’s heeft ontvangen. Daarvoor werkte hij drie seizoenen lang als schrijver voor de Fox serie ‘King of the Hill’. Als acteur is hij te zien in films als ‘Sleepwalk With Me’, ‘Growing Up (and Other Lies)’, ‘Medicine For Melancholy’ en de wat recentere film ‘Hits’ en had hij een gast-rol in een aflevering van de Netflix Original ‘BoJack Horseman’. Ook heeft hij als producer gewerkt aan de film ‘An Oversimplification of Her Beauty’, die tijdens de Sundance Filmfestival van 2011 werd getoond. Zijn eerste comedy special ‘Comedy Person’ werd in 2011 voor het eerst uitgezonden op Comedy Central.

 
Comments are closed.